fivegood написа:bogdanb написа:Но каква е разликата между Q&Q пластмасов мех. и SWATCH-a?
Е тва верно ли го питаш? Въпреки, че и двете са евтини и в най-ниския клас пак опираме до материали, разработки, технологии, качество, контрол и т.н. Много ясно, че ЕТА е по-доброто във всяко едно отношение. Ти какво би взел най-евтиния Мерцедес или най-евтината КИА?
Самият аз споделих, че часовника не оправда очакванията ми.
Имам предвид, че изглежда добре ( което и е първопричината да го купя ), но цената не отговаря на това, което получих по отношение на механизма.
Навремето , още преди промените ( 89-та ) съм разглеждал марката по чуждестранни списания и съм се възхищавал на дизайна. Говоря за период, когато в България бяха масово достъпни само Съветските марки, които дори и да са поддържали някакво ниво на качество, на дизайн бяха пълна отврат. Слушах и от моя позната която живееше с родителите си в Италия, за хубавите , но скъпи часовници СЕКТОР. Не че са толкова хубави или скъпи, но тогава имахме друг стандарт на живот.
Не съжалявам че го купих. Лично на мен ми харесва. По това избирам часовниците, които си купувам. Трябва да ме кефят. Да ме кефят толкова здраво, че като се опитам да погледна колко е часът, и от вида на часовника да се прехласна и да забравя за какво съм си вдигнал ръката.