Искате ли да работите в strelki.info :)

Новини, предложения и проблеми около Strelki.info - Българският форум за часовници

Искате ли да работите в strelki.info :)

Мнениеот monopola » 15 10 2017, 12:26

Приятели,

Форума е стигнал до определено ниво на развитие до което съм успял да го докарам сам, но за да продължим имам нужда от човек или човеци, които да вършат определени неща и ми се струва най-добре, ако успея да намеря такива хора от самият форум :)

Та – става въпрос за съвсем истинска работа, платена, по-скоро на непълен работен ден, евентуално и на пълен по-нататък. Та, описвам какво ми е необходимо, би било отлично ако един човек може да прави всичките тези неща, но и да са двама или трима човека пак ще е ОК.

1. човек с опит в рекламата – трябва ми някой, който да осъществява контакт с потенциални рекламодатели, да работи с тях по намиране на удачен вариант за рекламиране във форума, да ги обгрижва с репорти, отчети, да мисли кампании, събития и т.н. Просто някой който знае как се продава реклама и как да накара клиентите да са доволни, че рекламират при нас.

2. копирайтър или редактор, който трябва да направи следните неща – да разработи мрежа за дистрибутиране на съдържанието от форума по различни партньори, тоест примерно едно ревю на часовник, да ги редактира така че да е интересно за неспециализирана публика и да се свърже със десетките лайфстаил сайтове и сайтчета за да публикуват наше съдържание. Също така да разработи мрежа ние да дистрибутираме информация от големите медии на часовникарска тематика – новинарски сайтове и т.н. за да се превеждат и публикуват новини, събития и т.н.

3. преводач, който да работи във взаимодействие с гореописаното.


Ако някой може да прави нещата описани по-горе е идеалния човек. Приоритетите са както са написани по позиции.

Моля всеки заинтересуван да ми прати CV или поне да разкаже за себе си и професионалния си опит на меила ми – monopola@abv.bg

Благодаря ::drinks::[/size]
моите часовници за продажба: viewtopic.php?f=80&t=12857

Коментари от сделки с мен: viewtopic.php?f=56&t=12046
monopola
МОДЕРАТОР
 
Мнения: 4050
Регистриран на: 16 08 2011, 15:12

Назад към За strelki.info - Българският форум за часовници

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Creative Commons Licence
Всички материали са лилцензирани под CC 4.0 лиценз, освен ако изрично не е опоменато друго.