Колекция? Силно казано, просто няколко часовника.

Тук е мястото да споделите вашата колекция от часовници, независимо от тематиката или количеството.
Отговори
Потребителски аватар
Zaksys
Новобранец
Мнения: 15
Регистриран: 19 07 2020, 14:58

Колекция? Силно казано, просто няколко часовника.

Мнение от Zaksys » 31 07 2020, 19:10

Здравейте, уважаеми съфорумци
Дойде ред и аз да покажа с какво разполагам в кутията. Започвам с обща снимка, като надолу ще ги представя един по един.
Изображение
Започвам ги по възраст, като най-старият е един кварцов Esprit,закупен преди около 15 години, просто защото ми хареса много на външен вид, а и тогава още не знаех много за часовниците.Изключително точен, никога не ми е създавал никакви ремонтни проблеми, сменял съм само каишки и батерии.При една смяна на батерия майстора часовникар каза, че е с някакъв немски механизъм, който не бил лош. Дали е така-не знам.
Изображение
Следващият по ред отново е Esprit, който е най-скъпият в сбирката, просто защото е подарък от жена ми,която хептен не разбира от часовници. За него нищо не мога да кажа, носил съм го много малко. Само смяна на батерии и при него.

Изображение
Продължавам с първото Tissot, автоматичен Le Locle.

Изображение
Последва го едно Casio, което отнесе бая носене и бой, но е много кораво и не се предава.


Изображение
Два броя Tissot се появиха почти едновременно, като Tissot chrono xl classic просто ме грабна и го купих импусливно. И двата са безпроблемни часовници.

Изображение


Изображение
И завършвам със Stuhrling aviator, хубавец със китайски произход, сърце и душа и немско име. Парадоксалното е, че е часовникът с най-хубава подсветка от всичките.


Изображение
Ами това е колеги, благодаря за отделеното време за разглежаднето на тая сбирщина, и се извинявам за качеството на снимките. Така и не се научих да снимам, а и с телефон е така.

Отговори

Върни се в “Колекции на потребители”