По голяма част от това,което съм успял да събера. Доста от тях съм оправил да работят,на някои им предстои ремонт когато има време и пари,но 70% от тях си работят без интервенции досега! Невъзможно ми е засега да опиша всеки един от тях но и това време ще дойде!Имам и още не снимани тука.
Повечето са стари модели-съветски/руски,швейцарски,немски,японски,механични и кварцови! Не ги нося тези,нито жена ми носи някои от тях,въпреки че и за мен и за нея има доста добри и читави! Просто хоби да събирам такива стари модели часовници
Моите часовничета,събирани досега.
-
- Напредващ
- Регистриран: 11 07 2018, 17:26
- dpt
- Маниак
- Регистриран: 24 06 2016, 21:45
Re: Моите часовничета,събирани досега.
Има някои добри модели. Трудоемко е, но отделното представяне поне като снимка на всеки от тях е желателно.
Също така като че ли е леко хаотична колекцията, аз бих се концентрирал върху определен вид /кварц, механика/ и страна на произход.
Но това си е субективно.
Поздравления и очакваме още...
Също така като че ли е леко хаотична колекцията, аз бих се концентрирал върху определен вид /кварц, механика/ и страна на произход.
Но това си е субективно.
Поздравления и очакваме още...
Моята колекция https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%BE%D ... page_panel
"От къс желязо той изработи малък часовник с много колела, който се навива и може да работи в джоба на дрехата или в кесия 40 часа"
"От къс желязо той изработи малък часовник с много колела, който се навива и може да работи в джоба на дрехата или в кесия 40 часа"
-
- Напредващ
- Регистриран: 11 07 2018, 17:26
На този етап нямам достатъчно време да отделям за тях,да ги разделям и подреждам,поне да отделя мъжки от дамски както и да правя отделни снимки.Каквото взема само проверявам дали работи,но като намеря и са 10 или 20 бройки не избирам а вземам всичко защото цената е като с или без тях.Затова сега са в този безпорядък.Но ще отделя време по натам за някой модели да ги снимам,нищо че са стари но си заслужават определено!
-
- Новобранец
- Регистриран: 14 01 2023, 18:28
Продавате ли някой от тях?