Ето с какво разполагам и аз

Тук е мястото да споделите вашата колекция от часовници, независимо от тематиката или количеството.
Отговори
Потребителски аватар
Drakula777
Почитател
Регистриран: 17 08 2015, 22:30

Ето с какво разполагам и аз

Мнение от Drakula777 » 05 04 2019, 16:47

Здравейте. Неочаквано за мен тази секция от форума е най-празна, а би следвало да е най-пълна. Затова реших да показа с какво съм към момента. Аз съм на 32г., адвокат и от около 3-4 години купувам, продавам и нося часовници повече от общоприетото. :) За това време мисля, че разбрах какво харесвам и какво не харесвам. През ръката ми минаха може би над 100 различни часовника, докато не реших да разпродам повечето от тях и да намаля количеството за сметка на качеството.
Ет малко и за моята философия по отношение на измервателите на времето. Според мен часовниците се делят на две - механични и кварцови. Тях лично аз ги разделям по цена, която можете да ги намерите втора употреба. За себе си съм ги класирал така: до 500лв.; 500-1500; 1500-5000; 5000-10000; и над 10000лв. Всъщност има и много по-скъпи часовници, но мисля, че трябва колата ми да е по-скъпа поне 15-20 пъти от часовника, жилището поне 10-15 пъти повече от колата. А банковата сметка поне колкото колата. Иначе ми е малко... как да кажа не на място. При това положение не мисля да си купувам часовници за по 50 000лв. :)) :)) :)) Ха ха ха
Както и да е за 3-4 години разбрах няколко неща: Хубавият часовник е скъп. Този от 500лв. няма много общо с този от 1 500лв. Инвестицията в часовници не е толкова губеща, колкото в други неща. :)

И така след като се отплеснах подобаващо, ето и какво нося с костюма:

Изображение

Изображение

Хубав часовник купен нов от форума. Стилен, керамика, хубава ЕТА.

За свободното време:

Изображение

Изображение

Страшен спортен, рейсърски дизайн. Страхотен фен съм му! Точен кварц Ronda!

Сантиментални спомени от дядо ми и брата на баба ми:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ревизирани излъскани и оставени да почиват.

Санитиментален спомен от една колежка, бил е на нейния баща. Просто е като нов!

Изображение

Изображение

Когато дете купих това от непознат човек. Историята е, че е бил на баща му който е работил в железницата. След като се е пенсионирал му е направил стойка от орех и го е държал в нея. После е починал, а аз го купих от сина му. Странни хора. Страхотен часовник, който е като нов.

Изображение

Изображение

Какво следва: В момента се оглеждам за някой спортен Tag Heuer в диапазон около 1500лв. След това мисля да атакувам Breitling и Omega, но има време.

Поздрави на всички и дайте да видим и Вашите колекции не се стискайте! ::drinks:: ::drinks:: ::drinks::

Aso89
Новобранец
Регистриран: 02 07 2018, 15:05

Re: Ето с какво разполагам и аз

Мнение от Aso89 » 07 04 2019, 07:57

:)) Браво ::drinks::

Потребителски аватар
Дон Хуан
Маниак
Регистриран: 31 05 2014, 13:09

Мнение от Дон Хуан » 07 04 2019, 10:37

Добро начало :thumbup: Поздравления! :clap:
::drinks::

Потребителски аватар
Drakula777
Почитател
Регистриран: 17 08 2015, 22:30

Мнение от Drakula777 » 01 05 2019, 18:33

Докато си търся тага в бързината взех едно барбосче. Любимият ми модел. Вече съм имал син от него, но при една катастрофа с мотор отлетя заедно с мотора. ха ха ха
Изображение

Изображение

Отговори

Върни се в “Колекции на потребители”