Честита Нова година, колеги! Да поставя началото с четири попълнения:

Победа от постсъветския период, но преди да започнат да изписват Сделано в России. Интересна форма на касата - поне сред моите е без аналог.

Една от малкото електронни Победи - вариантът със секунди на отделен екран. В прилично и работещо състояние, течните кристали фунционират пълноценно, няма изгорели пиксели, всички бутони работят по предназначение. Капак с ринг на винт - нетипично за механичните Победи.

От детско-юношеската поредица. За разлика от другата ми такава Победа, тук Доналд е с жълто-бежови крака и човка, докато в предишната е с тъмно-оранжево-червени. Едва ли е официална разновидност, но разликата в цветовете е факт. Не е от избеляване, защото жълтокраката е направо нова и не изглежда това да е причината. Слагам я засега в колекцията като вариант. Винаги може да се махне едната

Третата ми Победа с този циферблат и според мен - най-доброто съчетание с каса. Ъгловатата черна не ми се връзва с формите на цифера, а назъбената гривна на другия разсейва и ми идва в повече. Достатъчно стилен циферблат сам по себе си, че да му трябват допълнителни финтифлюшки