Един от негативите ми е, че в не едно отношение не обичам промяна. Хората като цяло сме същества на навика, но винаги съм се възхищавал на тези, които преодоляват границите си. Часовниците са само част от проблема, който мисля да реша кардинално.
Отварям си темичка, в която споделям настоящата колекция, планирайки в близко бъдеще тя да еволюира и ще публикувам тук по-значими промени до момента, в който публикувам two-tone 16013. Тогава ще направя празнични печени филийки с масло и чубрица, щото друго не мога, и сам ще си ги ям. С кеф!
Лейдис енд джентълмен - редкажите ми.
Пи. Ес. Swatch-ът не се продава, спестете си въпросите!
Едни часовници да пусна малко аз...
-
- Маниак
- Регистриран: 23 10 2017, 15:21
-
- Маниак
- Регистриран: 01 06 2016, 17:01
Re: Едни часовници да пусна малко аз...
Ситизена е перлата в колекцията. Много “American psycho” e !
Talk left,live right.
- Prisadov
- Маниак
- Регистриран: 07 05 2012, 14:11
Супер колекция !
Пожелавам ти наистина скоро време да ни се похвалиш с един two-tone 16013. Имам семеен познат, който има такъв екземпляр от 75-та година и наистина са чудестни часовници , като някакси златните детайли не се натрапват.
Ще следя с интерес кои часовници напускат, и кои влизат в колекцията ти.
Като доколкото виждам, май 1-2 два поне от сегашните ти, са били при мен в миналото
Поздрави.
Злати...
Пожелавам ти наистина скоро време да ни се похвалиш с един two-tone 16013. Имам семеен познат, който има такъв екземпляр от 75-та година и наистина са чудестни часовници , като някакси златните детайли не се натрапват.
Ще следя с интерес кои часовници напускат, и кои влизат в колекцията ти.
Като доколкото виждам, май 1-2 два поне от сегашните ти, са били при мен в миналото
Поздрави.
Злати...
-
- Маниак
- Регистриран: 23 10 2017, 15:21
Благодаря за пожеланието, дано всички успеем да се похвалим с желания!
Candino-то и Swatch-ът, ако не се лъжа. На квадратчето му дойде времето за раздяла, но пластмасовата гадинка си я пазя, само на нея имам доверие във водата.
Candino-то и Swatch-ът, ако не се лъжа. На квадратчето му дойде времето за раздяла, но пластмасовата гадинка си я пазя, само на нея имам доверие във водата.
- dpt
- Маниак
- Регистриран: 24 06 2016, 21:45
Победата....!
Моята колекция https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%BE%D ... page_panel
"От къс желязо той изработи малък часовник с много колела, който се навива и може да работи в джоба на дрехата или в кесия 40 часа"
"От къс желязо той изработи малък часовник с много колела, който се навива и може да работи в джоба на дрехата или в кесия 40 часа"
-
- Активен
- Регистриран: 18 01 2018, 13:17
@disko_voliante описваш се като интроверт. Те не обичат промяната и искат да напраят онова, което правят другите.
- Mitko Yo
- Почитател
- Регистриран: 28 09 2018, 10:39
Даааа... и на мен ми грабва окото!
Много хубава колекция, Яска! Пожеланието отдавна съм ти го отправил - дано сбъдването му да е по-скоро за теб!
Между другото, липсва един "Президент", струва ми се...
"...Forever trusting who we are
And nothing else matters..."
And nothing else matters..."