Предимно дамски модели, но какво пък Собствен облик, премерена естетичност и самочувствие, с внимание и отношение към детайла. По-луксозните модели са си направо красиви... Удоволствие е да се намери запазен екземпляр, знаете
Моята колекция Чайка
-
- Напредващ
- Регистриран: 07 12 2017, 21:35
Моята колекция Чайка
Последна промяна от guruiva на 31 08 2024, 13:35, променено общо 171 пъти.
- kokokoz
- Маниак
- Регистриран: 17 01 2011, 18:39
- Spitfir3
- Маниак
- Регистриран: 15 07 2014, 12:31
Re: Моята колекция Чайка
Ехеее, човече, браво!
Не знам колко време и усилия ти е коствало събирането на колекцията до момента, добре ще е да споделиш.
Колкото до дамските модели, той калибъра го позволява, та затова са в изобилие.
Поздрави още веднъж, понеже аз за първи път от 5 години ходих на битака преди 4 дни и ще ми стигне за следващите 5 години. 300 циганина, кресливи и миризливи на куп. Какво продават, само те си знаят.
Изпратено с помощта на Tapatalk
Не знам колко време и усилия ти е коствало събирането на колекцията до момента, добре ще е да споделиш.
Колкото до дамските модели, той калибъра го позволява, та затова са в изобилие.
Поздрави още веднъж, понеже аз за първи път от 5 години ходих на битака преди 4 дни и ще ми стигне за следващите 5 години. 300 циганина, кресливи и миризливи на куп. Какво продават, само те си знаят.
Изпратено с помощта на Tapatalk
Offtopic: покажи
-
- Напредващ
Времето е функция на желанието, възможностите и предлагането При наличие и на трите, подобна колекция сигурно може да се събере и за няколко месеца...
Е, на мен ми отне малко повече Усилието по-скоро е да намериш екземпляр в оригинална окомплектовка, необходимата резервна част или жив часовникар, че не останаха много...
Но тъкмо това му е интересното. Ако няма предизвикателства, колекционерството си губи тръпката
Е, на мен ми отне малко повече Усилието по-скоро е да намериш екземпляр в оригинална окомплектовка, необходимата резервна част или жив часовникар, че не останаха много...
Но тъкмо това му е интересното. Ако няма предизвикателства, колекционерството си губи тръпката
Последна промяна от guruiva на 10 10 2021, 01:22, променено общо 1 път.
- Ashaman9
- Активен
- Регистриран: 02 12 2015, 00:32
-
- Напредващ
Едно приятно попълнение - поредното Угличко дамско часовниче:
Очевидно рядко срещаният черен хромиран вариант на часовника. Уж ме бива в нета, но не го намерих в каталог, та дори и на снимка!.. Механизмът е стандартен 1601А, 17-камъков, с противоударен баланс, без секундна стрелка, капак на винт без номер. Работи перфектно. Спестих си разглобяването, че е много капризен откъм боята - циферът обикновено държи, но на плочката се рони много. Имам за размяна нов цифер за вишневия позлатен вариант на латиница - търся вишнев на кирилица, ако ви се мотае Или черен на кирилица?
Очевидно рядко срещаният черен хромиран вариант на часовника. Уж ме бива в нета, но не го намерих в каталог, та дори и на снимка!.. Механизмът е стандартен 1601А, 17-камъков, с противоударен баланс, без секундна стрелка, капак на винт без номер. Работи перфектно. Спестих си разглобяването, че е много капризен откъм боята - циферът обикновено държи, но на плочката се рони много. Имам за размяна нов цифер за вишневия позлатен вариант на латиница - търся вишнев на кирилица, ако ви се мотае Или черен на кирилица?
- dpt
- Маниак
- Регистриран: 24 06 2016, 21:45
Браво, бе, човек, възхитен съм от Чайката. Времето в случая е предимно функция на предлагането, че предимно боклуци има по сайтовете и по т.нар. "битаци - сбирки". Продължавай!guruiva написа: ↑04 12 2019, 01:28Времето е функция на желанието, възможностите и предлагането При наличие и на трите подобна колекция сигурно може да се събере и за няколко месеца...
Моята колекция https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%BE%D ... page_panel
"От къс желязо той изработи малък часовник с много колела, който се навива и може да работи в джоба на дрехата или в кесия 40 часа"
"От къс желязо той изработи малък часовник с много колела, който се навива и може да работи в джоба на дрехата или в кесия 40 часа"