Момчета,
Харесвам ви, да знаете. Харесва ми колко ясно и категорично имате куража да си кажете мнението. Обогатявате ме по този начин, освен с познанията си. Аз рядко се осмелявам така, особено пък в публичен форум.
Що се касае до “темата” на колекцията ми, май Митадок я е усетил. Емоция е, както и името подсказва, страст е някаква, любов. Тя, колекцията, е лично нещо и според мен няма лошо да е субективен обединяващият принцип. За мен това е символиката, която всеки часовник има като етап от живота ми, като връзката с човека, с който го свързвам, с начина, по който съм го получила или чувството, което е витаело, като е купуван, какво съм мислила, когато съм го избирала. И, да, мога да се радвам еднакво на часовник от 20 лева и на този за няколко хиляди. С един сърцето ми прелива от чувство, с друг изпитвам доволство, но съм смирена, изобщо - като се замисля, цял живот е имало значение това на китката ми, независимо от ценовата категория.
Та, в последния ден на годината съм особено благодарна, че преди година не се отказах, че не успявам да вляза в профила си във форума, а си направих нова регистрация и повече не излязох. Обогатихте ме много и ме стимулирате да се образовам. Женското ми ежедневие не винаги позволява да се концентрирам добре, но аз съм упорита. Е, с упоритостта расте и колекцията, но пък не съм егоист - някои неща съм готова да споделя със семейството

. С вас пък споделям последното напътствие от специалния чай, който купих миналата Коледа и цяла година не успях да изпия. Като няма тема за чай, за какво му е на човек да се напъва да го пие??

Затова пък уиски пропих, че и претенции имам вече. Но, това е друга тема.
Весело посрещане и бъдете здрави!