Колекция от една безвъзвратно отминала епоха...

Тук е мястото да споделите вашата колекция от часовници, независимо от тематиката или количеството.
Отговори
Потребителски аватар
tzetz
Маниак
Регистриран: 08 04 2013, 13:53

Колекция от една безвъзвратно отминала епоха...

Мнение от tzetz » 31 12 2019, 22:48

В навечерието на Новата година искам да представя една равносметка на усилията ми през последнтие три години да издиря и направя реалност настоящата колекция, в която голяма роля има моят мил приятел Мишо - Сейкоша, на когото посвещавам настоящия пост и без неговата самоотвержена всеотдайност и познания, тя нямаше да съществува в този вид и прекрасна "механизъмна форма"! ::drinks::
Едната част от нея е марката Poljot, за която и в ревюта съм обяснявал, че имам слабост към нея още от ранно детство.
Другите марки и модели съм подбирал според моето чувство за легендарни представители на отминалата епоха на студената война и съветската часовникарска индустрия. Щастлив бях да намеря и Дядо и Внуче от чешката ПРИМ, оцеляла и до днес.
Желая на всички колеги и приятели във форума весело посрещане на Новата годин и крепко здрве през 2020! Дано тя е по-добра за всички нас!
Мишо, огромно благодаря! Наздраве! :thumbup: ::drinks::

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Ужасявам се, когато си помисля, че един ден, като ме няма, жена ми ще продаде часовниците ми, на цените на които съм и казал, че съм ги купил! :-D :-) :?

Потребителски аватар
mitadoc
Маниак
Регистриран: 19 09 2010, 12:43

Re: Колекция от една безвъзвратно отминала епоха...

Мнение от mitadoc » 01 01 2020, 02:12

:clap: :clap: :clap:
Daydreamer

Потребителски аватар
Seikosha
Маниак
Регистриран: 15 06 2014, 15:48

Мнение от Seikosha » 04 01 2020, 01:13

Наздраве и на тебе Цецо за НГ ::drinks:: и то с твоята невероятна 12 годишна грозданка която ми прати. Пожелавам ти огиня на хобито да не изчезва и що е време все пред теб да е ::thumb::

П.П. Като гледам минутните стрелки на "старците" на втората снимка ,си е голям кеф :)
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "

Потребителски аватар
Дон Хуан
Маниак
Регистриран: 31 05 2014, 13:09

Мнение от Дон Хуан » 05 01 2020, 18:21

Поздравления!
::drinks::

Отговори

Върни се в “Колекции на потребители”