Много се извинявам за офтопика, но искам да попитам нещо, което ме вълнува - има ли къде да се намери подобен ремонтен комплект за ДеЛукс като показания, мъчно ми е да го кажа, но часовника ми работеше отлично, аз със простия си акъл го дадох за профилктика без да има причина за това, и няколко часа след като го взех, започна това почукване на ротора за което споменавате, а вечерта като го свалих липсваше и коронката на часовника. Занесох го на друг, той ми сложи някаква пасваща коронка, не точно същата, но за ротора каза, че няма какво да се направи, защото е износена бронзовата втулка. Разбира се не съм го носил в тропащо състояние, но доста ми се иска...
От Русия с любов
-
jungleraver
- Почитател
- Регистриран: 27 04 2016, 11:32
Re: От Русия с любов
- Дон Хуан
- Маниак
- Регистриран: 31 05 2014, 13:09
- Seikosha
- Маниак
- Регистриран: 15 06 2014, 15:48
- SHARKY
- Маниак
- Регистриран: 29 01 2012, 20:09
Е, тоя с петата конференция ми напълни душата 
- Дон Хуан
- Маниак
И мен ме радва много!
За това е прибран в колекцията!
- Дон Хуан
- Маниак
- Дон Хуан
- Маниак
-
gshock87
- Активен
- Регистриран: 02 08 2018, 08:31
Благородно завиждам за тази прекрасна колекция. Може ли да споделите колко точна са часовниците в нея ?
Не знам Вас кой Ви е зарибил по руските часовници, но определено благодарение на тази тема гледам по друг начин на руските часовници и съм си поставил като цел да си купя поне още 3-4 (в момента имам само 1 wostok).
Не знам Вас кой Ви е зарибил по руските часовници, но определено благодарение на тази тема гледам по друг начин на руските часовници и съм си поставил като цел да си купя поне още 3-4 (в момента имам само 1 wostok).
- Дон Хуан
- Маниак
Около 330бр. събрани за 5-6 години, а ме зариби колегата "Нескафе"gshock87 написа: ↑01 12 2018, 16:02Благородно завиждам за тази прекрасна колекция. Може ли да споделите колко точна са часовниците в нея ?
-
gshock87
- Активен
- Регистриран: 02 08 2018, 08:31
Няма какво друго да кажа.... Респект !Дон Жуан написа: ↑01 12 2018, 17:51Около 330бр. събрани за 5-6 години, а ме зариби колегата "Нескафе"gshock87 написа: ↑01 12 2018, 16:02Благородно завиждам за тази прекрасна колекция. Може ли да споделите колко точна са часовниците в нея ?
Не знам Вас кой Ви е зарибил по руските часовници, но определено благодарение на тази тема гледам по друг начин на руските часовници и съм си поставил като цел да си купя поне още 3-4 (в момента имам само 1 wostok).![]()
- Дон Хуан
- Маниак
-
baoquang
- Активен
- Регистриран: 24 11 2011, 11:22
- tzetz
- Маниак
- Регистриран: 08 04 2013, 13:53
Ужасявам се, когато си помисля, че един ден, като ме няма, жена ми ще продаде часовниците ми, на цените на които съм и казал, че съм ги купил!

- Дон Хуан
- Маниак
- tzetz
- Маниак
Чета тази тема, Митко, чета я, па ми идва да те попитам: "Абе откъде ги вземате тези круши?!"
Невероятни са и то в какво състояние!
Невероятни са и то в какво състояние!
Ужасявам се, когато си помисля, че един ден, като ме няма, жена ми ще продаде часовниците ми, на цените на които съм и казал, че съм ги купил!

- otof
- Маниак
- Регистриран: 04 06 2011, 17:39
Цял свят работи за него,за тва не можем се уреди

-
Хаджията
- Напредващ
- Регистриран: 11 02 2021, 00:30
Страхотна колекция, изумен съм нямам думи.
Само докато четох форума и проверявах моделите в нета, купих три съветски часовника- WOSTOK Komandirskie- OPERATION DESERT SHIELD
един ZIM и VOSTOK "Komandirskie"
От днес съм фен на съветските механики.
Голямо благодаря Дон Жуан
Само докато четох форума и проверявах моделите в нета, купих три съветски часовника- WOSTOK Komandirskie- OPERATION DESERT SHIELD
един ZIM и VOSTOK "Komandirskie"
От днес съм фен на съветските механики.
Голямо благодаря Дон Жуан
- tzetz
- Маниак
Наистина от Русия с любов!
Чаках ги цял месец с тез бавни пощи, но всяка минута си заслужаваше...
Сега кой ще ми помогне с една секундна стрелка с червена точка, за да стане тоз товариш Спутник, съвършен?
Останаха ли на света?!

Чаках ги цял месец с тез бавни пощи, но всяка минута си заслужаваше...
Сега кой ще ми помогне с една секундна стрелка с червена точка, за да стане тоз товариш Спутник, съвършен?
Останаха ли на света?!

-
Хаджията
- Напредващ
- Регистриран: 11 02 2021, 00:30
Просто да вметна извън темата, моите руснаци ги купувам от един Руски Интернет-аукцион за продажби на всякакви вехтории "Мешок "
Последно си взех от там две ракети-Raketa Copernic Kopernik Sputnik Black Gold ВЧСЦ815.51 с пеперуда и Sekonda Raketa Braille dial АК547.49
До сега не съм попадал на некоректни продавачи там, като изключим времето за доставка от Русия до Англия всичко е ок.
Успех и късмет на всеки които реши да пазарува от там.
Последно си взех от там две ракети-Raketa Copernic Kopernik Sputnik Black Gold ВЧСЦ815.51 с пеперуда и Sekonda Raketa Braille dial АК547.49
До сега не съм попадал на некоректни продавачи там, като изключим времето за доставка от Русия до Англия всичко е ок.
Успех и късмет на всеки които реши да пазарува от там.
- tzetz
- Маниак
Колко хубаво си беше с Мешока преди войната, нали?