Става въпрос за измислената марка Didun

Това което ме впечатли е колко тежък и голям е този часовник, в сравнение с моя mdv 106. Касата е добре полирана, китайците са се постарали, циферблата е ок с изключение на това че стрелките на хронографа не падат точно върху маркерите, а датата е толкова малка, че едвам се забелязва. До датата "гордо" стои логото и надписа Didun Design, който според мен поне на пръв поглед е принтиран. Стрелките показващи час и минути имат луминисценция, която обаче е доста слабичка. Коронките не са на винт, но пък изглеждат добре защитени, централната коронка дори е гравирана с логото на марката. Така продължавам със силиконовата ГУМА, която е просто ужасна. Първо е много къса, второ както и вие сами виждате има Audemars Piguet надпис от вътрешната и страна, а също така изглежда толкова крехка и ненадеждна, че още малко и няма да издържи на тежеста на часовника. Задния капак изглежда добре закрепен, на него са гравирани Royal One Offshore и 50 m wr. Хронографа работи добре, не знам какъв кварц е понеже не съм го отварял, но предполагам е Myota ( В watchuseek се говори, че е на Сейко who knows ... ). Като цяло съм доволен имайки предвид, че платих +- 90лв. За тази цена естесвено има много по-качествени часовници, но здраве да е