Suunto 5

Есенцията на нашия форум – ревютата! От фенове за фенове.
Отговори
SportenMagazin
Новобранец
Мнения: 7
Регистриран: 22 04 2017, 23:14
Контакти:

Suunto 5

Мнение от SportenMagazin » 01 10 2019, 11:19

Suunto 5 е видимо добре направен и чувствително оразмерен часовник за спорт и приключения, който вероятно е подходящ за повечето размери на китката. Suunto 5 изглежда по-модерен от Garmin 735XT, по-хубав от Garmin Instinct и изглежда по-малък на китката от Polar Vantage M. Наистина Suunto 5 изглежда като всекидневен 24 × 7 часовник, а не само спортния вид на тези директно конкурентни часовници.

По принцип Suunto 5 е по-лесен и по-логичен от Garmin. Може да не е в състояние да съвмести Garmin по функции, но вероятно има всички разумни функции, които повечето хора използват за една ефективна тренировка, и които включват супер умни планове за адаптивни тренировки, както и възможност за правилно определяне на всички зони за в тренировъчния процес , предупреждения, базирани на спорт.

Ако сте случаен навигатор, който не се отклонява твърде далеч от пресечената местност, тогава Suunto 5, когато се комбинира с приложението Suunto Movescount, предлага някои удобни помагала за маршрутизиране и навигация.

Много от вас ще могат да носят Suunto 5 за работа и че използването на 24 × 7 ще бъде от основно значение, ако планирате да проследявате стъпките си и ефективността на съня в допълнение към калориите и тренировките си.

Suunto са направили един прекрасен часовник и има още какво да покажат с приложенията си.

Основно се предлага в 2 варианта:

Suunto 5 All Black
Изображение
https://www.dodowatches.com/Suunto-5-All-Black

Suunto 5 Burgundy Copper
Изображение
https://www.dodowatches.com/Suunto-5-Burgundy-Copper
Онлайн спортен магазин предлага цялата гама на спортните часовници Suunto.
https://www.sportenmagazin.net

Официален онлайн магазин на Suunto
https://www.dodowatches.com/

Отговори

Върни се в “Ревюта и снимки на часовници”