Механизъм - Кварцов
Произход на механизма - Япония, модел на механизма Miyota/Citizen Watch Movement 7T35
Тип диспей - Аналогов
Стил - Ежедневен
Функции - Показва час
Степен на водоустойчивост - 3 ATM
Тегло - 148 g
ЦИФЕРБЛАТ
Материал на стъклото - Минерално стъкло
Цвят циферблат - Черен
Вид разграфяване на циферблата - Линии
РАМКА
Форма на рамката - Кръгла
Материал на рамката - Инокс
Цвят корпус - Черен
Диаметър корпус - 46 мм
Дебелина на рамката - 11 мм
КАИШКА/ВЕРИЖКА
Вид - Верижка
Материал верижка - Стомана
Цвят гривна - Черен
Ширина Каишка/Гривна - 22 мм
Дължина - 22 cm
Тип закопчаване - Пеперуда
Specifications:
Dial Diameter: 46mm
Case Thickness:11mm
Watch Length:22cm
Band Width: 22mm
Weight:148g
Water Resistance: 30m
На пръв поглед , много стилен и красив, когато го държа в ръката си усещам здравина и масивност. Детайлите са изпипани за парите си повече от очакваното.
Случайно попаднах на този модел, бях на солунската агра в края на януари и отделих няколко часа за китайските складове. Успях да грабна последните 3 бройки. Каквито и да бяха като качество, не ме интересуваше, не съм очаквал кой знае какво за парите , но ме грабнаха изключително красивите верижки, които можех да ползвам . Прибрах се в хотела, отворих единия, видях механизма му и реших да го тествам на стрес Работата ми е такава, че примерно днес в снега съм изкопал десетина метра канал в един пясък и после съм го зарил. Както и да е. Тествам часовника вече 7 ми ден, работи безупречно и така започнах да си задавам въпроса, който ме мъчи от доста време насам. Попадал съм на абсолютно идентични по механизми часовници , единия струва 300 лв, другия 30 лв, освен името, за което явно си плащаме, какво друго аджеба си струва да платиш десетократно по висока цена . Както и да е, аз имам отговор за себе си. Този модел се продава свободно на 7 евро в опаковка с батерия и едногодишна гаранция. Извинявам се но за две кутии цигари , хм.
Видео ревю тук
лични снимки по долу