Штурманские 3133
- mitadoc
- Маниак
- Регистриран: 19 09 2010, 12:43
Re: Штурманские 3133
На безела имам само тахиметрична скала.След 30-минутно засичане ,стрелката на минутите на хронографа отива в изходна позиция и започва наново.Как ще засечеш колко часа е въртяла?
Daydreamer
- ObZerver
- Маниак
- Регистриран: 01 04 2011, 11:47
- Контакти:
Да вдигна малко темата (заради хубавите снимки) и да налея малко масло в огъня:
Mitadoc, ти защо продаде хубавия часовник, м?
'Найш ли, че сега не може да се намери такава комбинация?
...все по-рядко пиша във форума. Но пък все още често чета.
http://www.flickr.com/photos/plamenvele ... 042857674/
http://www.flickr.com/photos/plamenvele ... 042857674/
- mitadoc
- Маниак
Точно за този часовник със светло кафявия Хирш ме е яд,че го продадох.Съвсем нов си беше,а го дадох за смешни пари,но нали не се носеше,а аз не мога така...ObZerver написа:Да вдигна малко темата (заради хубавите снимки) и да налея малко масло в огъня:
Daydreamer
- iivetsa
- Активен
- Регистриран: 22 10 2011, 16:24
Няма да се ядосваш за такива неща,часовника ти е в добри ръцеmitadoc написа:Точно за този часовник със светло кафявия Хирш ме е яд,че го продадох.Съвсем нов си беше,а го дадох за смешни пари,но нали не се носеше,а аз не мога така...ObZerver написа:Да вдигна малко темата (заради хубавите снимки) и да налея малко масло в огъня:
- mitadoc
- Маниак
- iivetsa
- Активен
Точно аз съм,и си го ползвам с най голямо удоволствие!Наистина това е един прекрасен часовник,и много се радвам ,че тогава нещата се подредиха ,така че да мога да го взема!
- mitadoc
- Маниак
iivetsa написа:Точно аз съм,и си го ползвам с най голямо удоволствие!Наистина това е един прекрасен часовник,и много се радвам ,че тогава нещата се подредиха ,така че да мога да го взема!
Daydreamer
- iivetsa
- Активен
Понеже от известно време получавам запитвания на ЛС,относно продажбата на въпросният часовник,мисля че тук е мястото да заявя категоричното си нежелание да се разделям с него
!Даже сериозно съм се замислил да се сдобия с още някой 3133
!С оглед на това,че темата е достатъчно богата,ще ми е много трудно да добавя нещо ново за часовника,но ще кажа с чиста съвест че това ми е любимият часовник,и с всеки ден ме радва все повече 
- mitadoc
- Маниак
- iivetsa
- Активен
Последният ми пост не цели да дразни теб или някой друг,а по скоро да внесе яснота по въпроса дали го продавам,защото не мога да отговарям постоянно на едни и същи въпроси на ЛС
!Отделно ми е много странно да ме питат подобни неща,при положение че никога не съм споменавал за евентуална продажба,на този или друг от часовниците ми! 
!Отделно ми е много странно да ме питат подобни неща,при положение че никога не съм споменавал за евентуална продажба,на този или друг от часовниците ми! - mitadoc
- Маниак
Жив и здрав бъди,носи го с радост.Последният ми пост беше повече шегаiivetsa написа:Последният ми пост не цели да дразни теб или някой друг,а по скоро да внесе яснота по въпроса дали го продавам,защото не мога да отговарям постоянно на едни и същи въпроси на ЛС!Отделно ми е много странно да ме питат подобни неща,при положение че никога не съм споменавал за евентуална продажба,на този или друг от часовниците ми!
Daydreamer