ribara написа:Искам да попитамнещо което ме озадачава за тоя с зеления циферблат-отзаде имам чувството че капака е гравиран с лазер, а трябва да е производство 71-83 година! Отзаде на капака имаше и предпазна лепека, като падна, емблемата доста драска, като прокарам пръст през нея! Него го купих от Румъния, и ме съмнява автеничноста му!
http://www.ebay.com/itm/331468897275?_t ... EBIDX%3AIT
Отвори ми се за кратко снимка и после се скри,та искам да попитам този румънският така ли изглежда:

Ако отговорът е "да",моето мнение е ,че има нещо притеснително в този модел Ориент(въпреки,че се среща често по сайтовете за търговия) .Ще кажа и защо мисля така:какъв е смисълът от допълнителният циферблат с градовете,след като на основния липсва 24 часова скала?Как може да се разбере колко е часът в даден град?
Според мен това е каса с допълнителен циферблат от Orient world time ,но с основен циферблат от Orient SK.
niki.nenoff написа:Ама разбрира се.. Същият като моя, с разлика в циферблата. Невероятен часовник. Жалко, че критиците го смятат за ниско качество часовник, а той е много, много надежден и луксозен дори!

Ако колегата визира същия часовник.........единствено машината е като на твоя часовник.Каса,основен циферблат,допълнителен циферблат (или безел,ако е по -правилно),стрелки.......нищо общо с твоя Ориент.