Мнения за Yema

Информация и мнения за конкретни модели и марки
Отговори
st0n3
Напредващ
Регистриран: 24 10 2020, 09:13

Мнения за Yema

Мнение от st0n3 » 20 10 2024, 17:55

Здравейте!

Не съм особено запознат с марката Yema и ще се радвам, ако споделите мнение.

Виждам, че имат собствени задвижвания и имат някои доста атрактивни модели.

Например този напомня на PRX, но е със собствен стил - https://yema.com/products/yema-wristmas ... ywtr24-zms

Благодаря предварително!

Потребителски аватар
groti
Почитател
Регистриран: 12 03 2020, 10:52

Re: Мнения за Yema

Мнение от groti » 21 10 2024, 17:12

през ръцете са ми минали три - един с валжу и два с техните механизми. В момента ми остана само 1, която ми е подарък. Този със старият механизъм е този който ми остана. Рядко го нося, защото е по-формален като дизайн, но забелязах, че не държи резерв напоследък. Дали изкарва ден, дали не. Другият, който е с по-нов механизъм си работеше екстра, но го продадох защото ми омръзна. Като цяло мненията в нета за обслужването и QC са доста разнопосочни. Според мен си заслужават на цените, на които ги пускат когато ги разпродават или са на промоция. На пълната им цена не бих си купил Yema.
Също ако решиш да взимаш Йема недей да бързаш. Периодично пускат сериозни намаления и чистят наличности. Понякога може да вземеш нов часовник на цената, на която някой ти го продава втора ръка. Това ти го казвам от личен опит. Пред 2-те години, в които ги следя поне 4 пъти модели, които исках бяха сваляни с по 20-30%

st0n3
Напредващ
Регистриран: 24 10 2020, 09:13

Re: Мнения за Yema

Мнение от st0n3 » 09 12 2024, 07:19

Благодаря!

Отговори

Върни се в “Марки, модели, новини, коментари”