Ето, че и голямото чакане приключи:
https://www.omegawatches.com/en-us/watc ... 0422001010
За мен перфектната Омега без дата и светещ безел.
Най-новите Omega Seamaster Professional 300
-
- Напредващ
- Регистриран: 31 01 2015, 18:37
- ostap
- Маниак
- Регистриран: 10 07 2013, 18:06
Re: Най-новите Omega Seamaster Professional 300
Само дето безела е тенеке. Надеждите за стесняваща се верига от лъговете към закопчалката а ла ролекс не се оправдаха за сега.
-
- Напредващ
Безела не е ли алуминий като при James Bond 60th anniversary (или части от него) . Това с размерите ако беше станало сигурно аз и други щяхме да сме недоволни Като изключим дреболиите на мен ми хареса това ново попълнение в колекцията.
- ostap
- Маниак
- Регистриран: 10 07 2013, 18:06
Да, алуминиев е. Писах "тенекиен" в смисъл, че не е керамика. Демек този лоч не е съвсем тул. Липсата на дата и на мен ми харесва.
-
- Напредващ
- Swiss M.
- Маниак
- Регистриран: 19 08 2014, 16:20
От това, което виждам, определено ме печели циферблатът - някак едрите вълни в предишната генерация - не ми харесваха. Липсата на дата - голям плюс, отново визуално циферът е топ така.
Алуминиевият безел е минус, може би “светлият” вариант на часовника с решефните цифри на безела повече ми допада. Не мога да отрека, че лумнатите цифри на безела на черния ми харесват.
Мешът изглежда добре, но за мен този часовник трябва да е на верига, другото ми мяза на максимизиране на печалбата.
Не виждам разлика, в това което получава потребителя като механизъм - 8800 или 8806, все е метас, все 15К гауса…
Всичко това идва с 600$ отгоре като цена…
Алуминиевият безел е минус, може би “светлият” вариант на часовника с решефните цифри на безела повече ми допада. Не мога да отрека, че лумнатите цифри на безела на черния ми харесват.
Мешът изглежда добре, но за мен този часовник трябва да е на верига, другото ми мяза на максимизиране на печалбата.
Не виждам разлика, в това което получава потребителя като механизъм - 8800 или 8806, все е метас, все 15К гауса…
Всичко това идва с 600$ отгоре като цена…
Ако пипнеш паралакс, лекувай с огледална скала, или бий Омегата, където я хванеш!