Colt Skyracer - Едно ново поколение Breitling

Информация и мнения за конкретни модели и марки
Отговори
GIULIAN
Напредващ
Мнения: 49
Регистриран: 14 10 2016, 13:57

Colt Skyracer - Едно ново поколение Breitling

Мнение от GIULIAN » 01 03 2017, 18:41

Colt на Breitling е младежки, динамичен, чисто нов модел, създаден специално за търсачите на силни усещания, с корпус от Breitlight® и черна визия. Кодово име: Skyracer.
Изображение
Ефикасен, функционален и надежден: моделът на Colt успява да запази всички характеристики от военното минало на марката. Breitling се цели към нови висини със създаването на този високотехнологичен и модерен часовник с оригинален дизайн.
Изображение
Особено впечатление прави лекият и същевременно здрав корпус с рамери 45 мм, изграден от използваният напоследък в много нови Breitling модели материал Breitlight®. 3.3 -пъти по лек от титан и 5.8 пъти по-лек от стомана, но много по-твърд, този изключителен материал се отличава с редица характеристики: недраскаем и неподатлив на триене и корозия, анти-магнитен, анти-алергенен.
Изображение
Прецизният SuperQuartz™ механизъм е 10 пъти по-точен от стандартния кварцов, сертифициран е от COSC. Калибър Breitling 74, батерия CR2016 с продължителност на живот до 8 години.
Изображение
Много лесен за разчитане, благодарение на лунимисцентните стрелки и маркери, които се отличават на черния циферблат. Червени акценти допълват визията, а стъклото от сапфир кристал не позволява отблясъци.
Изображение
Оборудван с въртящ се бейзел и циферблат с 24-часова скала, моделът е водоустойчивост до 100 м и се отличава с черна каучукова каишка, върху която има измервателни скали от всякакъв вид. 1:25 000 и 1:50 000 на 12 часа, сантиметри и инчове на 6 часа.
Изображение
Създаден за велики подвизи, висока скорост и приключения, Colt Skyracer е по модел на MXS-R “Skayracer”- високотехнологичният самолет на Breitling Racing Team.

Отговори

Върни се в “Марки, модели, новини, коментари”