EDIFICE BLUETOOTH COLLECTION

Информация и мнения за конкретни модели и марки
Отговори
GIULIAN
Напредващ
Мнения: 49
Регистриран: 14 10 2016, 13:57

EDIFICE BLUETOOTH COLLECTION

Мнение от GIULIAN » 06 04 2017, 15:21

Изображение
Casio Watch Store представя нов модел на EDIFICE, който определено ще запомните за дълго време. Характерна за него е системата Accurate Time. Свързва се автоматично чрез вашия телефен със сървър за световно време, който се обновява 4 пъти дневно и подсигурява винаги точно отчитане на времето.
Изображение
Спортен и същевременно елегантен, новият модел на Edifice е всичко, което може да очакваме от бранда. Корпусът и циферблатът са в перфектен синхрон, а визията е завършена от неръждаема стомана контрастираща с черен бейзел. Големите коронки допринасят за отличителна визия и харизма.
Изображение
Ключови характеристики: bluethooth връзка с нисък разход на енергия, има възможност за употреба с разнообразие от апликации за смарт телефони - phone finder и имейли, airplane mode, stopwatch (до 24 часа), автоматичен календар, аларма, функция световно време, дата и още много други.Размери на корпуса 52×48.1×14.2mm, тегло 199 г. Корпус и верижка от неръждаема стомана, тахиметър, стъкло от минерал кристал, водоустойчивост до 100 м.

Отговори

Върни се в “Марки, модели, новини, коментари”