SUPEROCEAN HÉRITAGE II

Информация и мнения за конкретни модели и марки
Отговори
GIULIAN
Напредващ
Мнения: 49
Регистриран: 14 10 2016, 13:57

SUPEROCEAN HÉRITAGE II

Мнение от GIULIAN » 18 04 2017, 17:38

Изображение
Breitling представя една различна версия на колекцията Superocean Heritage, посветена на модерния изследовател. Резултатът е нов модел, по-оригинален и динамичен отвсякога, част от колекция, която тази година празнува своята 60 годишнина.
Изображение
Superocean излиза на пазара за пръв път през 1957 г, предназначен за гмуркачи, днес колекцията е с богата история на традиция и прецизност. Breitling успява да запази духа на оригиналния модел благодарение на уникалната и вечна визия, съчетана с иновативна часовникарска технология.
Изображение
В чест на 60-та годишнина на Superocean, Breitling преобразява класическата визия, като успява да запази уникалния характер на колекцията. Новостите са под формата на нов стоманен бейзел с изключително твърд керамичен пръстен, който е недраскаем и удароустойчив. Необичайната форма на стрелките, заедно с конусовидните маркери за час напомнят за оригиналния модел от 1957 г., като предоставят и по-оптимална видимост с помощта на луминисцентни индекси.
Изображение
Superocean Heritage II е в два размера – 42 и 46 мм, достъпни в 3 цвята: черно, синьо и бронзово. Последните два са налични с ексклузивна каучукова каишка в същия цвят и контрастни шефове. В допълнение към каишките от кожа, крокодил и каучук, Breitling предлагат и стоманени каишки, които напомнят за оригиналния модел от 1957 г. По отношение на технически характеристики е подходящ за приключения по суша, вода и въздух. Superocean Héritage II Chronographe 46 е автоматичен хронограф, сертифициран от COSC. Механизмът е Caliber B20 е с резерв от 70 часа.
Корпусът е с водоустойчивост до 200 м, а еднопосочно въртящия се бейзел позволява изключително точна настройка и много лесна ротация.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Отговори

Върни се в “Марки, модели, новини, коментари”