Seiko monster dracula
-
- Новобранец
- Регистриран: 03 09 2022, 21:48
Seiko monster dracula
Колеги интересувам се от СЕЙКО МОНСТЪР ДРАКУЛА малко инфо и гледам еди в олх заслужава ли си?
https://www.olx.bg/d/ad/seiko-automatic ... 8Vf8s.html
https://www.olx.bg/d/ad/seiko-automatic ... 8Vf8s.html
- 7009-3170
- Маниак
- Регистриран: 17 02 2010, 10:50
Re: Seiko monster dracula
Ако смъкне от цената, може.
-
- Активен
- Регистриран: 19 10 2012, 22:50
Това му е реалната цена като нов. 1300 лв. е супер надценен. https://www.chic-time.fr/en/tw-steel-me ... 54576.html
Имаше няколко човека във форума, които внасяха Seiko от gray дилъри и държаха нормални цени. Сега продавачите в OLX гледат цените в Timeland и си мечтаят някакви неща
Имаше няколко човека във форума, които внасяха Seiko от gray дилъри и държаха нормални цени. Сега продавачите в OLX гледат цените в Timeland и си мечтаят някакви неща

-
- Новобранец
- Регистриран: 03 09 2022, 21:48
Благодаря
- naHuka
- Почитател
- Регистриран: 19 10 2016, 16:35
Колега, отговора ви е крайно неточен. Има си сайтове с които се следят продажните цени на часовниците и показват в реално време как се продава/предлага и сумата на която е продаден..kamikaze написа: ↑04 09 2022, 18:45Това му е реалната цена като нов. 1300 лв. е супер надценен. https://www.chic-time.fr/en/tw-steel-me ... 54576.html
Имаше няколко човека във форума, които внасяха Seiko от gray дилъри и държаха нормални цени. Сега продавачите в OLX гледат цените в Timeland и си мечтаят някакви неща![]()
Цената наистина е малко над нормите за България, но....приблизителната стойност в зависимост от състояните може да варира от 600-800-900лв

Аз притежавам такъм, не е цвете за мирисане, тук там има драскотини, но ме радва

В исторически пал, сумата спада, но реално себестойността на часовника ще се покачва на база време. Желан модел, спрян от продажба преди години...та...както класическите часовници, ще се качва до определено ниво, след което ще бъде на база quality/cost.
Последна промяна от naHuka на 13 09 2022, 08:11, променено общо 1 път.
-
- Активен
- Регистриран: 19 10 2012, 22:50
Къде са 600, къде 900, къде 1300. Всеки сам си преценя. IMHO цената на употребявана стока би трябвало да е 50% от тази на нова такава. Разбира се има изключения (например това, което става с Rolex в моментаnaHuka написа: ↑12 09 2022, 23:38Колега, отговора ви е крайно неточен. Има си сайтове с които се следят прожадните цени на часовниците и показват в реално време как се продава/предлага и сумата на която е продаден..kamikaze написа: ↑04 09 2022, 18:45Това му е реалната цена като нов. 1300 лв. е супер надценен. https://www.chic-time.fr/en/tw-steel-me ... 54576.html
Имаше няколко човека във форума, които внасяха Seiko от gray дилъри и държаха нормални цени. Сега продавачите в OLX гледат цените в Timeland и си мечтаят някакви неща![]()
Цената наистина е малко над нормите за България, но....приблизителната стойност в зависимост от състояните може да варира от 600-800-900лв
Аз притежавам такъм, не е цвете за мирисане, тук там има драскотини, но ме радва
В исторически пал, сумата спада, но реално себестойността на часовника ще се покачва на база време. Желан модел, спрян от продажба преди години...та...както класическите часовници, ще се качва до определено ниво, след което ще бъде на база quality/cost.

- tzetz
- Маниак
- Регистриран: 08 04 2013, 13:53
Аз още не мога да си простя, че 2012 г. го държах една седмица в кошницата за 225$ за варианта с веригата - чисто нов, с кутия и гаранция от сингапурските сайтове, които от години вече не съществуват, и не го поръчах. Купих си Ситезиени от тях, а това Сейко му се чудих, чудих, докато се разпродаде.
Хич не ми хрумна, че като го спрат, цената ще иде в небесата. Ситизените ми още са в производство. Има да си чакам докато поскъпнат...
Между впрочем, следя международните обяви и под 500$ не съм срещал - за по захабен. 900 - дори 1200$ за състояние NOS с кутия и документи. Така или иначе, на днешния ден не мога да си позволя дори 500$ за подобно Сейко.
А уж по-добре трябва да живеем отпреди 12 години....
Хич не ми хрумна, че като го спрат, цената ще иде в небесата. Ситизените ми още са в производство. Има да си чакам докато поскъпнат...
Между впрочем, следя международните обяви и под 500$ не съм срещал - за по захабен. 900 - дори 1200$ за състояние NOS с кутия и документи. Така или иначе, на днешния ден не мога да си позволя дори 500$ за подобно Сейко.

А уж по-добре трябва да живеем отпреди 12 години....
Ужасявам се, когато си помисля, че един ден, като ме няма, жена ми ще продаде часовниците ми, на цените на които съм и казал, че съм ги купил!

- otof
- Маниак
- Регистриран: 04 06 2011, 17:39
Ее,който успя да си го купи навремето,сега живее по -добре