DrFranky

Новини, предложения и проблеми около Strelki.info - Българският форум за часовници
sony
Маниак
Регистриран: 16 11 2012, 20:33

Re: DrFranky

Мнение от sony » 08 08 2017, 22:08

Anthony написа: За мед липсата на Др.Франки е загуба за форума, защото е показвал много интересни неща, показвал е и знания. Сигурно и много хора е подразнил, ама като гледам повечето не го харесват, щото има ламборгини, а не заради нещо друго. Хора с доста по-остър изказ и постоянно демонстрирано неуважение към членовете на форума си се подвизават ежедневно и рядко някой им прави забележка за поведението.
Работата е там, че потребителят сам е избрал да напусне форума, без да е баннат, въпреки че си заслужава някакво наказание, пък било то и временно. Нямам нищо против да се върне, но след като поднесе извинения, както е редно, след като си е позволил да си изпусне нервите. Иначе форумът е оцелял и се е развил толкова години и без Ламборгинита и Луи Вюитони и мисля, че няма нужда да се пада толкова ниско, че да се моли някой да се върне, след като се е олял и има нужда сам да се реабилитира пред общността.

Потребителски аватар
alexandrov
Маниак
Регистриран: 10 07 2013, 17:26

Мнение от alexandrov » 08 08 2017, 23:35

това е единственият български форум, в който участвам, защото нямаше проблеми като този.
Ако тенденцията се задържи, ще бягам и от тук...
Трябва да трепете такива теми в зародиш :)

Потребителски аватар
acronym
Маниак
Регистриран: 23 06 2012, 13:17

Мнение от acronym » 09 08 2017, 00:02

alexandrov написа:това е единственият български форум, в който участвам, защото нямаше проблеми като този.
Ако тенденцията се задържи, ще бягам и от тук...
Трябва да трепете такива теми в зародиш :)
И какъв е проблема?
Някой напуснал, пък други спорили?
Голяма работа ...
Аз тази тема нямаше да и обърна внимание, ако случайно при прелисване на новите мнения, не мернах снимката с плочата от предната страница.
Защо трябва да се бяга?
Не съм видял до сега форум в който да не е имало дразги. Който иска да си ходи, който му пречат дразгите пък не иска да си ходи, да не ги чете и толкоз. :))
Има достатъчно интересни дискусии и ревюта за препрочитане и снимки за разглеждане. ::drinks::

Потребителски аватар
diran
Маниак
Регистриран: 30 01 2010, 13:46
Контакти:

Мнение от diran » 09 08 2017, 09:20

trk2 написа:
Offtopic: покажи
Плочата е трепач, прииска ми се да я чуя.
Дирански и аз съжалявам, че Франки напусна форума, но се надявам да размисли след време и да се появи отново или пък да се включи в съседния форум-часовете, защото проектите му наистина са интересни.

Относно ментетата дискусия не се получи, заради напускането на Франки. Не виждам смисъл да се правим на по-светици и от папата.
Щом в световен мащаб съществуват марки като Давоса, МКІІ, Архимед, Юнкерс, Щейнхарт, Кемнер, Торби, Марсело С и много други легални производители на хомиджи, защо ние да ги забраняваме?
Подяволите, та дори големите марки като Хамилтон, ТАГ Хоер са правили хомидижи.
С тая тема нещата се объркаха.
Въпреки, че реших да не пиша повече, именно твоя пост ме кара пак да опитам.
Явор Нинов е човека който ме надъха да се хвана с проектите по-сериозно, оказва помощ за намиране на машини и консумативи, информация за най различни неща свързани с всичко за изработването за часовник.
Човека се включи с ентусиазъм в идеята ни с Митко Димитров да направим Български часовник, достатъчно качествен, че да предизвика малко гордост поне в част от нас.
Подчертавам дебело никой от нас не си прави илюзии, че ще изкара някакви пари от начинанието.

Егото, самочувствието и поведението на даден индивид си е строго индивидуално само за него.
Свят широк, хора много, всички сме различни, но не толкова, колкото си мислят някой хора.

Плагиатството не е обект за размисъл от моя страна и дискусия не искам да става. Поне няма да се включа.

П.П.
Вчера имах възможност за разгледам каишка изработена от ДокторФил.
Чудесна изработка.
Поздравление за труда и резултата.
Часовникарски услуги.
тел.0893-371-896
Диран Бояджиян

Потребителски аватар
gordanz
Маниак
Регистриран: 29 07 2012, 02:54

Мнение от gordanz » 30 10 2024, 14:21

Поздрави от DrFrancky !