Работата е там, че потребителят сам е избрал да напусне форума, без да е баннат, въпреки че си заслужава някакво наказание, пък било то и временно. Нямам нищо против да се върне, но след като поднесе извинения, както е редно, след като си е позволил да си изпусне нервите. Иначе форумът е оцелял и се е развил толкова години и без Ламборгинита и Луи Вюитони и мисля, че няма нужда да се пада толкова ниско, че да се моли някой да се върне, след като се е олял и има нужда сам да се реабилитира пред общността.Anthony написа: За мед липсата на Др.Франки е загуба за форума, защото е показвал много интересни неща, показвал е и знания. Сигурно и много хора е подразнил, ама като гледам повечето не го харесват, щото има ламборгини, а не заради нещо друго. Хора с доста по-остър изказ и постоянно демонстрирано неуважение към членовете на форума си се подвизават ежедневно и рядко някой им прави забележка за поведението.
DrFranky
-
- Маниак
- Регистриран: 16 11 2012, 20:33
Re: DrFranky
- alexandrov
- Маниак
- Регистриран: 10 07 2013, 17:26
това е единственият български форум, в който участвам, защото нямаше проблеми като този.
Ако тенденцията се задържи, ще бягам и от тук...
Трябва да трепете такива теми в зародиш
- acronym
- Маниак
- Регистриран: 23 06 2012, 13:17
И какъв е проблема?alexandrov написа:това е единственият български форум, в който участвам, защото нямаше проблеми като този.
Някой напуснал, пък други спорили?
Голяма работа ...
Аз тази тема нямаше да и обърна внимание, ако случайно при прелисване на новите мнения, не мернах снимката с плочата от предната страница.
Защо трябва да се бяга?
Не съм видял до сега форум в който да не е имало дразги. Който иска да си ходи, който му пречат дразгите пък не иска да си ходи, да не ги чете и толкоз.
Има достатъчно интересни дискусии и ревюта за препрочитане и снимки за разглеждане.
- diran
- Маниак
- Регистриран: 30 01 2010, 13:46
- Контакти:
С тая тема нещата се объркаха.trk2 написа:Дирански и аз съжалявам, че Франки напусна форума, но се надявам да размисли след време и да се появи отново или пък да се включи в съседния форум-часовете, защото проектите му наистина са интересни.Offtopic: покажи
Относно ментетата дискусия не се получи, заради напускането на Франки. Не виждам смисъл да се правим на по-светици и от папата.
Щом в световен мащаб съществуват марки като Давоса, МКІІ, Архимед, Юнкерс, Щейнхарт, Кемнер, Торби, Марсело С и много други легални производители на хомиджи, защо ние да ги забраняваме?
Подяволите, та дори големите марки като Хамилтон, ТАГ Хоер са правили хомидижи.
Въпреки, че реших да не пиша повече, именно твоя пост ме кара пак да опитам.
Явор Нинов е човека който ме надъха да се хвана с проектите по-сериозно, оказва помощ за намиране на машини и консумативи, информация за най различни неща свързани с всичко за изработването за часовник.
Човека се включи с ентусиазъм в идеята ни с Митко Димитров да направим Български часовник, достатъчно качествен, че да предизвика малко гордост поне в част от нас.
Подчертавам дебело никой от нас не си прави илюзии, че ще изкара някакви пари от начинанието.
Егото, самочувствието и поведението на даден индивид си е строго индивидуално само за него.
Свят широк, хора много, всички сме различни, но не толкова, колкото си мислят някой хора.
Плагиатството не е обект за размисъл от моя страна и дискусия не искам да става. Поне няма да се включа.
П.П.
Вчера имах възможност за разгледам каишка изработена от ДокторФил.
Чудесна изработка.
Поздравление за труда и резултата.
Часовникарски услуги.
тел.0893-371-896
Диран Бояджиян
тел.0893-371-896
Диран Бояджиян
- gordanz
- Маниак
- Регистриран: 29 07 2012, 02:54
Omega Speedmaster Japan Special