Проблеми с форума
- cassillas
- Маниак
- Регистриран: 26 05 2014, 09:27
Re: Проблеми с форума
Сега е както трябва да бъде 🥳
- phil05
- Маниак
- Регистриран: 26 05 2012, 10:40
Благодаря!
- childrolland
- Маниак
- Регистриран: 09 06 2021, 19:34
Благодарности и от мен
-
- Маниак
- Регистриран: 15 11 2013, 22:33
Моля, моля, ама благодарности не пием, както се казва
И понеже нямаше кой да ме научи, отначало трих пост по пост, примерно първите 100-200 поста................ хаха. Но вече знам! И ботовете ги хвана страх и избягаха.
И понеже нямаше кой да ме научи, отначало трих пост по пост, примерно първите 100-200 поста................ хаха. Но вече знам! И ботовете ги хвана страх и избягаха.
Before:
Oris Artelier Small Seconds Pointer Day; Montblanc Meisterstuck PL-7034; Zenith Pilot Big Date; Omega Seamaster Planet Ocean; Romain Jerome Moon Dust DNA; Breitling Colt Chronograph II; Tudor Fastrider Chronograph; Ulysse Nardin Maxi Marine Diver; Zenith El Primero 36000 vph; Fortis Aviatis B-42 Aeromaster Dawn; Panerai PAM 112; Hamilton Pan Europ; Omega Seamaster PO 8500; Omega Speedmaster '57; Rolex Datejust II; Longines Legend Diver; Omega AT 8900; GS "Snowflake"; Zenith Defy skeleton; Omega SMP 42mm;
Oris Artelier Small Seconds Pointer Day; Montblanc Meisterstuck PL-7034; Zenith Pilot Big Date; Omega Seamaster Planet Ocean; Romain Jerome Moon Dust DNA; Breitling Colt Chronograph II; Tudor Fastrider Chronograph; Ulysse Nardin Maxi Marine Diver; Zenith El Primero 36000 vph; Fortis Aviatis B-42 Aeromaster Dawn; Panerai PAM 112; Hamilton Pan Europ; Omega Seamaster PO 8500; Omega Speedmaster '57; Rolex Datejust II; Longines Legend Diver; Omega AT 8900; GS "Snowflake"; Zenith Defy skeleton; Omega SMP 42mm;
- gordanz
- Маниак
- Регистриран: 29 07 2012, 02:54
От над 10 години промяна във форума няма, развитие няма. Според мен е крайно време да се приключи с мъките, ако Петър Н спре да продава и последната лампичка ще изгасне. Сламката е отдавна потънала... е да Пъцо още си пише сам по темите. Ако някой знае какво да направи за промяна към по добро да каже, късно е, но да видим.
Omega Speedmaster Japan Special
Rolex Air king
Zenith Elite
Brass Mechanical - Made by Diran Boiadzhyan
Girard Perregaux Sea Hawk II Няма го вече
Tag heuer
Tag heuer Monza
Seiko 62mas
Rolex Air king
Zenith Elite
Brass Mechanical - Made by Diran Boiadzhyan
Girard Perregaux Sea Hawk II Няма го вече
Tag heuer
Tag heuer Monza
Seiko 62mas
- otof
- Маниак
- Регистриран: 04 06 2011, 17:39
Само Пъцо не може да получава съобщения,всичко друго тип-топ
- ostap
- Маниак
- Регистриран: 10 07 2013, 18:06
Не знам какъв е баланса приходи/разходи, подозирам, че в най-добрия случай е близко до нулата. Ако на някой друг му е писнало да се занимава с форума, най-добре PetarN да го вземе. Все още хубава платформа за реклама, продажби и "отглеждане" на бъдеща аудитория любители на часовници. Няма да е първия случай, навремето Панерай купиха форума "Панеристи.ком"
- Puzo
- Маниак
- Регистриран: 18 10 2016, 09:37
Ай кай честно ве!? Верно ли? Ааааааааа, ни думъй...
КОГАТО СИ МЪРТЪВ, ТИ НЕ ЗНАЕШ, ЧЕ СИ УМРЯЛ. ТРУДНО И ТЕЖКО Е САМО ЗА ДРУГИТЕ. АБСОЛЮТНО СЪЩОТО Е И КОГАТО СИ ТЪП!