Присъединявам се към благодарностите, така поне малкото останали ентусиасти да влизат тук, а не само в групите във фейса, няма да си късат нервите
Проблеми с форума
- Swiss M.
- Маниак
- Регистриран: 19 08 2014, 16:20
Re: Проблеми с форума
Ако пипнеш паралакс, лекувай с огледална скала, или бий Омегата, където я хванеш!
- petarstoil
- Маниак
- Регистриран: 04 12 2015, 18:57
На Vesire - едно голямо БРАВО и благодарности и от мен!

- Vesire
- Маниак
- Регистриран: 26 08 2011, 08:45
- ayl
- Почитател
- Регистриран: 02 01 2016, 13:11
Проблеми с форума
Оправи и тапатолка като си започнал.
- Vesire
- Маниак
аз трия спамерите, таптолка е друга работа за програмисти
- Vesire
- Маниак
Самият модераторски панел е мега бъгнат, не излиза менюто за триене на множество мнения, 1 път на 20 мин рефреш. Много е зле положението с тия ботове по цял ден се регват и спамят, колкото и да има желание човек, дупката е голяма и кораба потъва...
- childrolland
- Маниак
- Регистриран: 09 06 2021, 19:34
Тва си е работа за човек, който съчетаваха часовникова с "хакерска" адикция...
- SNikolov
- Маниак
- Регистриран: 22 04 2016, 15:19
- Контакти:
1000 лесни начина има да се спрат ботовете, дали с тестов въпрос при регистрация, дали с модераторско одобрение на всички новорегистрирани с IP-та които не са от България, има си начини. Иначе да, кораба потъва ама то си е така от години. Аз не мисля, че форума е остаряла форма защото социалните мрежи ги намирам за много натоварващи, за всеки влак си има пътници, но без ъпдейт, без сериозна модерация, без концепция и цялостна доктрина.... Много неща може да се направят, секцията пазар може да се модернизира сериозно, да се направят автоматизирани плащания за повече обяви, да се интегрира повече съдържание и да се създаде екосистема със социалните мрежи + newsletter, да се работи по сътрудничество с марки и събития, но уви...
AUDENTES FORTUNA IUVAT
Присъедни се към моята Facebook страница:
СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА И АКСЕСОАРИ - лично подбрана селекция на слънчеви очила, часовници, портфейли и други edc
https://www.facebook.com/avtentia
Присъедни се към моята Facebook страница:
СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА И АКСЕСОАРИ - лично подбрана селекция на слънчеви очила, часовници, портфейли и други edc
https://www.facebook.com/avtentia