Изявление! :)

Новини, предложения и проблеми около Strelki.info - Българският форум за часовници

Изявление! :)

Мнениеот Groot » 30 06 2014, 06:54

Темата е заключена, защото не е дискусионна и не ми се иска да става караница.

Не един и двама потребители са отваряли въпроса относно съдържанието на форума. Да може би в момента е Кагебиста, но в никакъв случай не е единствен. Това, което ще кажа, вече съм го писал много пъти, но искам да припомня.

Колеги, това е форум. Във форумът съдържанието зависи най-вече от активните потребители. Ако активните потребители пускат повече ревюта за швейцарски часовници, то явно и форумът като съдържание ще завие натам. Ако пускат за по-скъпи часовници, то тези които обичат да пишат и имат парите за тия часовници явно са едни и същи, в което не виждам нищо лошо.

Няма механизъм с който да накарам да се пише равномерно за швеицарски, японски, немски, скъпи и евтини едновременно. Нямам и желанието да го търся, защото това няма да доведе до истински резултати.

Ако искате да има повече теми за японски часовници - пишете повече за японски часовници. Ако искате да се обръща повече внимание на евтините часовници - пишете за тях. Но да се сърдите, че някой пише за своите си часовници не е логично. Форумът е такъв какъвто са активно пишещите. Ако се регистрират 10 човека, които имат немски колекции и започнат да пускат по 2 ревюта дневно, форумът рязко ще завие към немските часовници.

Ако някой не иска да чете за конкретни часовници, лесно може да се ориентира и по заглавията и по авторите и просто да избягва тези теми.

Лично отклонение - аз лично харесвам японски часовници. Струват ми се по-логични и прости. А и цената много ми харесва. Аз съм от тези, дето 400лв за часовник вече са прекалено много пари. Не колекционирам, защото нямам финасова възможност, а и не ми е интересно. И ако теглим чертата в момента имам един японски часовник за под 300лв. Но обичам да чета ревюта на всякакви часовници. Обичам и да гледам снимки. Да чета дискусии, да разбирам кой какъв нов часовник е успял да спазари и т.н.
Ако някой не обича - какво прави във форум за часовници изобщо?
Аватар
Groot
Маниак
 
Мнения: 8526
Регистриран на: 27 09 2009, 17:22
Местоположение: София

Назад към За strelki.info - Българският форум за часовници

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Creative Commons Licence
Всички материали са лилцензирани под CC 4.0 лиценз, освен ако изрично не е опоменато друго.