Продажба на мобилно приложение

Теми, които не са свързани с часовници, или такива, които не се вписват в никой друг подфорум.
Отговори
feromen
Напредващ
Мнения: 67
Регистриран: 06 04 2010, 19:30

Продажба на мобилно приложение

Мнение от feromen » 02 12 2019, 02:40

Мобилно приложение (IOS + Android + Административен панел)
Стартъпът е създаден през 2017 г. Платформата е добре поддържана и е стабилна.LikeLocator е приложение за среща с нови хора. Имате възможност да избирате между анонимен или видими чат. Намерете новите си развлечения. Вижте кой ви харесва и открийте нови хора.
-Бъдете анонимни.
-Намирайте нови развлечения.
-Открийте нови хора.
- Вижте кой ви харесва.
LikeLocator използва геолокацията ви и показва потребителите около вас (от 10+ метра) Идеята на приложението е уникална, тъй като ви дава шанс за анонимен чат с хората около вас.Имаме подобна структура като Tinder и Badoo, но нашата идея е уникална - анонимен чат. Имате възможност да изберете дали искате да сте видими.
Започва през юни 2017 г. В първите месеца това е едно от най-бързо растящите социални приложения в Европа, с повече от 140 000 сваляния. Нашите конкуренти са приложенията от категорията Social.В определени моменти бяхме в по-предните позиции от Badoo, Pinterest, Youtube, Google + в класацията на социалната категория в Google Play.Повечето от нашите потребители са млади хора и тийнейджъри, които намират интересен начин за забавление и комуникация.
Нашият проект се състои от native приложения за Android и IOS, които са качени в Google Play и в App Store. Двете версии са стабилни и работят перфектно, без никакви бъгове и проблеми. Администраторският панел също е част от нашия проект. Имаме Facebook страница, а също и Instagram.Ние използваме Microsoft Azure като сървър за приложението. Рекламите на Ad Mob-Google са вградени в двете версии.В този актив може да се инвестира. Има потенциала да бъде разработен и монетизиран.Ние търсим някой, който ще купи и ще продължи растежа на платформата.За повече информация моля пишете на email pep2ry@abv.bg

Отговори

Върни се в “Всичко останало”