Според bg-mamma е читав сайта, а аз лично им вярвам. Но там не предлагат такъв тестер, така че да не е друг сайта. Аз говоря за този:
http://www.parfum-bg.com/produkti-s-transporten-defekt
Според bg-mamma е читав сайта, а аз лично им вярвам. Но там не предлагат такъв тестер, така че да не е друг сайта. Аз говоря за този:
kamikaze написа: ↑13 01 2021, 23:07Всъщност това е сайта https://fragrancebg.com/francis-kurkdji ... 0%BD%D0%B8
Моля ви за мнение
Ментаци са разбира се. Дори да не ти е известен сайтът от преди, само като видиш че всичко е долу-горе на една цена (Том Форд струва колкото Мерцедес-Бенз парфюм) и можеш сам да си отговориш на въпроса.
Stanislav.Georgiev написа: ↑14 01 2021, 10:59И малко кражба от бг мамите за въпросния сайт
"Забелязах нещо забавно в този сайт - почти под всеки парфюм има много мнения - вижте имената на хората![]()
Явена Комитова
Гюргена Костадинчева
Психомир Крустов
Радой Сабаков
Хлорофилия Кършовска
...
Българиян Забунов
Джанко Черешков
Прокопи Винслер
Пролетсин Смърдански
Гъзина Биволева
Байчо Кепев
Стоног Духльовски
Лимончо Литарски
Стоматолог Керанов
Идеал Лавренов
Зоро Ючормански
Битка Томова-Балканска
Людоеб Бебин"
Хубав е аромата и презентацията също. Днес бях с класическия Rasasi La Yuqawam Pour Homme, който е супер копие на Tom Ford Tuscan Leather. По нищо не отстъпва на Форда, но е 3 пъти по-евтин. А в началото като го пуснаха беше 6 пъти по-евтин, но като видяха Дубайците, че се продава като топъл хляб, му вдигнаха цената. Бива ги за търговциpetarstoil написа: ↑28 11 2020, 13:30Покрай безкрайните промоции във връзка с афроамериканския петък се сдобих с това произведение на арабската парфюмерийна гилдия. То не е кутия:
... не е капачка:
... не е флакон (шише):
... то не е чудо!
А вътре... ароматна феерия! Богат, плътен, мъжки, интензивен (но без да те трупясва), с елегантно преливане между съставките, страхотен шлейф и "безкрайна" трайност. Осезаемо табаков, ако и да липсва реална такава съставка. Евалла на дубайци!
![]()
Чудесна селекция си направил и критерият по който си ги подбрал, е най-добрият. В крайна сметка няма нищо по-важно от това на теб да ти харесва ароматът. Всичко друго е от второ и третостепенно значение.ZeroReverse написа: ↑17 01 2021, 14:17Дълго време ползвах един и същ парфюм, но в началото на миналата година като свърши се отвори вратичката и за последните 12 месеца си накупих цели 3 парфюма. Pasha de Cartie Parfum, Gucci Guilty EDP и 1 Million Parfum. Еединствения ми критерий който позлвах като избирах всеки един от тях беше че ми харесват супер много като миризма.
Не разбирам от парфюми, но в последствие разбрах че различните парфюми може да са най подходящи за различни сезони или ситуации. Аз по принцип не обичам да следвам някакви определени правила, но ми е интересно кой от тези които имам за какво е най подходящ. В момента както ги виждам нещата:
Pasha - тежък, зимен парфюм, може би не особено подходящ за ежедневен
1 Million - май се води летен, но ми изглежда че може да се ползва за ежедневен целогодишно
Gucci Guilty - като че ли издържа повече и мирише по силно през зимата, от колкото през лятото, но освен това си нямам никаква идея за какво е подходящ. Супер много ме кефи мириса, но е малко странен
Та може ли някой разбиращ да си каже мнението, кой за какво е подходящ?
При проблеми с форума: support@strelki.info