Супер си беше.taipan написа:Яска, харесва ли ти онова от 50ст с млякото при нас
A,и аз така с лавацата,и от няколко години Орокрема на Ковим.Някой път съм го смесвал с Грандбара.taipan написа:Като сме почнали кафемашини, да попитам, кое кафе е хубаво? аз лавацата не я харесвам, създава ми киселини. това пия от години и ми допада, но не знам какво качество е
Майка ми имаше такава. Експлоадирала на котлона.cenzor написа:@trk2 :
Тази Гаджиа наистина много хубаваJunghans написа:Благодаря за отговорите на всички. Не издържах, седмица без машина, отидох при представителя на Гаджиа и си взех Gran Gaggia De Luxe, която е 99% същата като на колегата vvgospodinov - Saeco Poemia. Модела е разработен от Гаджиа, ръкохватката е от Саеко. Цената е 265.00лв., може да използва и тези хартиените капсули на Илли, аз и тях си ползвам в офиса....
Бях се навил за автомат, но момчето каза да не се набутвам, консумацията на кафе било по-голямо, а качеството е никакъв случай не е по-добра. С останалите пари мога да сменя пералнята на жена ми и така всички ще са щастливи
Доста си мислех и за пластмасови капсули на Илли, но тази пластмаса, която ни заобикаля отвсякъде ме дразни, а и много хора смятат, че са вредни...
Ще кажа как е кафето утре
При проблеми с форума: support@strelki.info