Дават го, че е близък до Velvet Oud Lattafa. Наскоро си купих такъв от Brasty. Не знам как миришат Afnan Rare Carbon и Ombre leather , но Velvet Oud Lattafa най-общо мирише на малини и велур.
За парфюмите
-
- Маниак
- Регистриран: 07 10 2012, 17:05
Re: За парфюмите
- Sisq0
- Маниак
- Регистриран: 12 06 2017, 11:00
Rare Carbon е доста близък до Омбрето. Велвет Ууд за мен е по-близък до PDM Godolphin, отколкото до Омбрето или Тусканската кожа.
Two things that are essential to life are WD-40 and duct tape.
If it moves and it isn't supposed to, use the duct tape.
If it doesn't move and it's supposed to use the WD-40.
If it moves and it isn't supposed to, use the duct tape.
If it doesn't move and it's supposed to use the WD-40.
-
- Напредващ
- Регистриран: 23 01 2021, 14:00
Я тук бая е живнало последните месеци 
С глас съм се смял на описанието за "кожения-рокеро-студентски" парфюм на @petarstoil
Последно октомври си взех на сляпо един "коркодил" Lacoste Blanc RG edition. Водят го унисекс...
Амии бих го описал като флорален, зелен, сравнително лек, средна трайност на моята кожа (около 4-6ч).
В началото се усеща предимно приятен цитрус, а след 10мин все едно около вас са намятали прясно окосена трева (това последното на мен лично не ми допада).
Не долавям нотките на клей, а ми беше интересно как са ги пресъздали (причината да го купя).
За 40 левчета толкоз...

С глас съм се смял на описанието за "кожения-рокеро-студентски" парфюм на @petarstoil

Последно октомври си взех на сляпо един "коркодил" Lacoste Blanc RG edition. Водят го унисекс...
Амии бих го описал като флорален, зелен, сравнително лек, средна трайност на моята кожа (около 4-6ч).
В началото се усеща предимно приятен цитрус, а след 10мин все едно около вас са намятали прясно окосена трева (това последното на мен лично не ми допада).
Не долавям нотките на клей, а ми беше интересно как са ги пресъздали (причината да го купя).
За 40 левчета толкоз...

-
- Маниак
- Vesire
- Маниак
- Регистриран: 26 08 2011, 08:45
Много ми харесва марката, в дъглас ги има 50 мл
Аз си взех от сайта малки

Аз си взех от сайта малки

- otof
- Маниак
- Регистриран: 04 06 2011, 17:39
От преди месец ,и повече,няколко ухания ми стоят в кошницата,и чакат да им дойде ред
Не е спешна работа,викам си,ще чакам черен петък,хем по- евтино,хем удоволствие от чакането ,както се казва
Да ,ама не ,днес ги гледам с десетина процента отгоре, само един все още на същата цена
Ще има намаления значи
За Мейкъп става въпрос,Нотино хич даже не коментирам
Не е спешна работа,викам си,ще чакам черен петък,хем по- евтино,хем удоволствие от чакането ,както се казва
Да ,ама не ,днес ги гледам с десетина процента отгоре, само един все още на същата цена
Ще има намаления значи
За Мейкъп става въпрос,Нотино хич даже не коментирам
-
- Маниак
Следях един парфюм Картие Паша и беше на супер цена от 106лв.. Поблазних се от мисълта, че на "черен петък" ще падне цената и ще го отнеса с голям кеф и за това изчаквах, но уви - цената на "черен петък" стана 150лв., ха, ха.
Иначе накупих няколко Арабски парфюми за да не съм 'капо".
Иначе накупих няколко Арабски парфюми за да не съм 'капо".
- gata05
- Маниак
- Регистриран: 22 05 2014, 13:23
-
- Напредващ
- Регистриран: 23 01 2021, 14:00
Аз пък взех един Dior Fahrenheit от форумен колега. Имал съм го преди години и си спомням, че беше ТОП за зимата...Тия дни си се пръскам с него...емииии класика
Доволен съм!

- ostap
- Маниак
- Регистриран: 10 07 2013, 18:06
Някой запознат ли е с марката и сайта? Читави ли са? Блазнят ме натуралните съставки и приличната цена.
http://baraka.bg/parfumi-LSG-Les-Senteu ... ct_id=1662

-
- Почитател
- Регистриран: 24 01 2013, 00:06
Сайтът е читав, за марката съм срещал само положителни отзиви. Води се качествена и на достъпна цена. Парфюмите й могат да се тестват на място в Greenwich Book Center на бул. Витоша. Ходил съм да ги пробвам и според мен са добро съотношение на цена и качество. Друг е въпроса, че според моето скромно мнение не съществуват 100% натурални съвременни парфюми.ostap написа: ↑24 11 2022, 12:34Някой запознат ли е с марката и сайта? Читави ли са? Блазнят ме натуралните съставки и приличната цена.![]()
![]()
- ostap
- Маниак
- clody
- Напредващ
- Регистриран: 04 08 2017, 09:15
Още един фен на парфюмите.
Разгледайте неговата колекция в Ю-туб ето тук:
https://www.youtube.com/@IlkoSokolov/videos
Разгледайте неговата колекция в Ю-туб ето тук:
https://www.youtube.com/@IlkoSokolov/videos
- ostap
- Маниак
- otof
- Маниак
Хо-хоо,
Бях го метнал накъде преди време, интересно какво предлага,
Khalis обикновено са доста ниско позиционирани като качество

Бях го метнал накъде преди време, интересно какво предлага,
Khalis обикновено са доста ниско позиционирани като качество
- petarstoil
- Маниак
- Регистриран: 04 12 2015, 18:57
Вчера само го тествах, а днес съм с туй чудо на парфюмерията:

Това е първият ми досег с бай ви Килиан (преди време имах един аналог/реплика на неговия "Back to Black", който не беше никак лош) и съм изключително впечатлен в положителна посока
. Началото може да ви хвърли в лек потрес (според племенницата ми миришело на препарат за обработка на обувки, а пък аз дори долавям мимолетна фекална
нотка), но важното е да запазите спокойствие и след някой и друг час просто ще изпаднете във възторг
. Кожа та дрънка, че и малко отгоре, ама не е само тя. След като превали коженият "баир" започват плахо да се долавят дървесни, цитрусови, подправъчни и плодови нюанси, които правят така, че постоянно ви се иска да се въртите и да се душите
. Алкохолът (според пирамидата е ром) едвам го долавям, но и не съжалявам. Трайността му е повече от добра, а шлейфът е убийствен - целият апартамент мирише, а сестра ми даже леко се "дави" от него
. Най-учудващото е, че има жени, които са във възторг от този парфюм (според коментарите в нета) и го ползват. Аз лично не си го представям на жена, ама знае ли човек... то бая от тях станаха по-мъжкарани от нас. И да не забравя - Кристияне, благодаря ти, човече - жив и здрав да бъдеш!

Това е първият ми досег с бай ви Килиан (преди време имах един аналог/реплика на неговия "Back to Black", който не беше никак лош) и съм изключително впечатлен в положителна посока

- otof
- Маниак
Тежката категория 

- phil05
- Маниак
- Регистриран: 26 05 2012, 10:40
petarstoil написа: ↑03 12 2022, 14:20…
Началото може да ви хвърли в лек потрес (според племенницата ми миришело на препарат за обработка на обувки, а пък аз дори долавям мимолетна фекалнанотка), но важното е да запазите спокойствие и след някой и друг час просто ще изпаднете във възторг
. Кожа та дрънка, че и малко отгоре, ама не е само тя. След като превали коженият "баир" започват плахо да се долавят дървесни, цитрусови, подправъчни и плодови нюанси, които правят така, че постоянно ви се иска да се въртите и да се душите
. Алкохолът (според пирамидата е ром) едвам го долавям, но и не съжалявам. Трайността му е повече от добра, а шлейфът е убийствен - целият апартамент мирише, …
…

- petarstoil
- Маниак
- Регистриран: 04 12 2015, 18:57
Финалът беше късно снощи и бих го обобщил така: вече в съвсем поносим, но все още доволно доловим откъм аромат режим, ти иде сам да се изплющиш
. Много добър!
PS. За часовник се въздържам... засега.

PS. За часовник се въздържам... засега.

- Avas
- Напредващ
- Регистриран: 16 02 2019, 21:47
Правилно ли съм разбра?
От ТъмнияТ Лорд, ти идва да си посегнеш сам?

От ТъмнияТ Лорд, ти идва да си посегнеш сам?