За парфюмите
- otof
- Маниак
- Регистриран: 04 06 2011, 17:39
Re: За парфюмите
Аз пък имам оправдателна бележка

- Avas
- Напредващ
- Регистриран: 16 02 2019, 21:47
Аз пък съгреших. Баш от същия сайт.
Заръчах Opium Pour Homme Yves Saint Laurent, а нямах такова намерение.
Болна история.
П.П.
Да дам отзив за Jazz Club Maison Martin Margiela, не че не е коментиран многократно.
Мацката одеве се чудеше, кой от всичките ми парфюми, които имам и миришел на expensive sex.
Е, джаз клуба бил.
Заръчах Opium Pour Homme Yves Saint Laurent, а нямах такова намерение.
Болна история.
П.П.
Да дам отзив за Jazz Club Maison Martin Margiela, не че не е коментиран многократно.
Мацката одеве се чудеше, кой от всичките ми парфюми, които имам и миришел на expensive sex.
Е, джаз клуба бил.
- Sisq0
- Маниак
- Регистриран: 12 06 2017, 11:00
Много ме е яд за Jazz Club мен. Преди има няма две години ми изпадна запечатан продукт за 100 кинта + мостричка. Купих го, ползвах мострата веднъж, ама по това време имах много служебни и лични ядове, и явно заради недоброто емоционално разположение реших, че парфюмът не ме кефи и го продадох. След време размислих и това сега е може би любимият ми от Replica линията, обаче няма как да се намери вече на онази цена. 

Two things that are essential to life are WD-40 and duct tape.
If it moves and it isn't supposed to, use the duct tape.
If it doesn't move and it's supposed to use the WD-40.
If it moves and it isn't supposed to, use the duct tape.
If it doesn't move and it's supposed to use the WD-40.
- Avas
- Напредващ
- Регистриран: 16 02 2019, 21:47
100 кинта, ехее. Ти, все на някакви уникални оферти налита.
А Jazz Club-а лично ми е сред любимите парфюми.
П.П.
След мнението ти, на другото място, май ще го скипна Опиума-а.
А Jazz Club-а лично ми е сред любимите парфюми.
П.П.
След мнението ти, на другото място, май ще го скипна Опиума-а.
-
- Маниак
- Регистриран: 07 10 2012, 17:05
То, моята мания по парфюмите се засили точно в процеса на издирването на Opium Pour Homme Yves Saint Laurent, преди окло година. Нямаше го никъде, защото е спрян от производство. Даже се чудя от къде са тези сегащни наличности?
В момента съм на тема Карл Лагерфелд - след кончината на този моден гуру се поинтересувах за парфюмите, предлагани под неговото име и макар да не са скъпи, някои от тях са доста тачени. Сега съм в очакване на Bois de Vetiver и Lagerfeld Classic , а вече имам Bois d'Ambre. Планувал съм и Karl New York Mercer Street, но с този ще приключа с тази "серия". Тези парфюми не са върха на парфюмерийната индустрия, но са оставили своя интересен отпечатък в нея.
В момента съм на тема Карл Лагерфелд - след кончината на този моден гуру се поинтересувах за парфюмите, предлагани под неговото име и макар да не са скъпи, някои от тях са доста тачени. Сега съм в очакване на Bois de Vetiver и Lagerfeld Classic , а вече имам Bois d'Ambre. Планувал съм и Karl New York Mercer Street, но с този ще приключа с тази "серия". Тези парфюми не са върха на парфюмерийната индустрия, но са оставили своя интересен отпечатък в нея.
- gata05
- Маниак
- Регистриран: 22 05 2014, 13:23
Един от любимите ми летни аромати е Karl Lagerfeld for Him и си го ползвам като ежедневен.До миналата година се намираше на смешни пари за 100мл..Сега леко му вдигнаха цената,но все още е ОК.