Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Хайде момци, да ви чуя - идеалът ви за женска красота. Ако е жена ви или приятелка - снимка моля! Ако сте се сдухали - мълчете завинаги!
За темата ме провокира видеоканал в тубата, какъв тип хора харесват определена марка часовници Единствената колежка, също може да се включи, с обратен знак. Или със същият - Европа сме все пак
Да видим... Висока, стройна, с виолетови или зелени очи, тъмно руса коса, издължена шия, добре оформени рамене, но не прекалено, едри гърди с малки зърна, тънка талия, сърцевидно дупе, издължени пръсти, дълги и стройни крака, тънък глезен и прасец.
Последна промяна от Kostabo на 16 09 2022, 12:17, променено общо 1 път.
@Kostabo Мила мале, описахте почти дословно, потънала в забрава наша политическа фигурантка с инициали В.Д. И на мен ми е идеал. Често я сънувам, може би защото съм си облепил хола с нейни плакати.
@Kostabo Мила мале, описахте почти дословно, потънала в забрава наша политическа фигурантка с инициали В.Д. И на мен ми е идеал. Често я сънувам, може би защото съм си облепил хола с нейни плакати.
Плашиш ме, човече... А аз не се сещам, за коя става въпрос?!