Присъединявам се към тази добра идея @tosunbei-жив и здрав,винаги ми е било интересно когато си на линия Честит Рожден ден и на колегата @Daniel_Dachev
В чест на модераторския любимец OSKAR. Джомолунгма – майката на небесата! Евала, Майна, не знам как го постигаш, но искам и аз да го мога като теб! *****the King of the watches*****
Да се присъединя и аз към колегите - NKazakov, честито да ти е! Бъди преди всичко здрав, късметлия, а компания да ти правят все повече и все по-хубави часовници ! По същия начин да се чувства поздравен и han solo !
В чест на модераторския любимец OSKAR. Джомолунгма – майката на небесата! Евала, Майна, не знам как го постигаш, но искам и аз да го мога като теб! *****the King of the watches*****
Днес си имаме цели трима рожденика! Двама доста активни и един зелен. Честит Рожден Ден на @elshadai, @kaizersoze и @PLAMEN03! Бъдете живи и здрави, колеги!
”Никой не е толкова безинтересен колкото един човек без интереси.”