Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Теми, които не са свързани с часовници, или такива, които не се вписват в никой друг подфорум.
-
monopola
- МОДЕРАТОР
- Регистриран: 16 08 2011, 15:12
Мнение
от monopola » 12 04 2017, 17:39
Приятели,
Това е един проект в който имам леко участие 
Ето линк към него - https://www.facebook.com/sunshot.bg/
Sunshot са много яки хавлии, специално проектирани за шезлонг, с удобни джобове и закрепване към шезлонга, че да не се размотава хавлията насам натам. Във facebook страницата ще видите доста инфо и снимки, за сега се продават само през феисбук, тоест още няма сайт.
Разгледайте, харесайте страницата, поканете приятелите си да я харесът, пък и си купете по една хавлиика, че ей го къде е лятото
Особено са подходящи за подарък за нежните половинки, има къде да си държат телефона, книгата, списанието, слънцезащитните чудеса и даже къде да си преберете часовника
Всеки потребител на форума получава 10 лева отстъпка за хавлия, така че като поръчвате кажете, че сте от strelki.info.
Ето няколко снимки, че да ви стане интересно:

Ми това е то
Ако не друго, поне с популяризирането всеки може да е полезен. Нещо ако ви интересува може и мен да питате или пък направо изпратете съобщение във феисбук. Благодаря

-
marind
- Маниак
- Регистриран: 20 12 2011, 14:50
Мнение
от marind » 12 04 2017, 19:13
Но арбайтен

В чест на модераторския любимец OSKAR.
Джомолунгма – майката на небесата!
Евала, Майна, не знам как го постигаш, но искам и аз да го мога като теб!
*****the King of the watches*****
-
monopola
- МОДЕРАТОР
- Регистриран: 16 08 2011, 15:12
Мнение
от monopola » 22 08 2017, 18:12
Вече тече чудна промоция