от wheezy » 11 08 2017, 01:55
Аз пък си купих Dell XPS9560, с 32 гб рам, i7700 четириядрен, 4к тъч дисплей /15-ка/, 1тб SSD и тн и тн. На цената на половин Mac Pro. Алуминиев корпус, тънък безел, хубав звук и тн и тн. Не че ми трябва толкова мощен компютър, ама просто реших да си направя кефа.
Ползвал съм МАК еър преди 2-3 години за няколко месеца. Аутокад не работи нормално. Ако работиш с такава CAD програма, не става (поне преди де, не знам, може вече да е супер). Екселът също не ме кефеше как функционираше, модерната им мишка за мен е гадна и неудобна. Файл експлоръра който го е правил трябва да го застрелят. Търсих сигурно 2 часа защо гардът ми беше пълен и тн и тн.
Та, аз не мога да ползвам Мак. Освен това са двойно по-скъпи. Просто мисля че не си попадал на качествен лаптоп с уин, затова така си разочарован.
Before:
Oris Artelier Small Seconds Pointer Day; Montblanc Meisterstuck PL-7034; Zenith Pilot Big Date; Omega Seamaster Planet Ocean; Romain Jerome Moon Dust DNA; Breitling Colt Chronograph II; Tudor Fastrider Chronograph; Ulysse Nardin Maxi Marine Diver; Zenith El Primero 36000 vph; Fortis Aviatis B-42 Aeromaster Dawn; Panerai PAM 112; Hamilton Pan Europ; Omega Seamaster PO 8500;