Да си дойдем на думата.... както казах като Ролекс Съб е дагаева, за навсякъде става. Душгела да ти кажа е много кинти за това, което ще получиш. Не се запалвай, виж комплект за бръснене, пяна за четка и афтършейв са мани мани.vspiridonov написа:Ами да.
Отидох до the circle, за да разреша един проблем - да си купя есензата и да мирясам.
Обаче сега съм с 3 проблема![]()
- разбрах, че съществува creed aventus
- набутаха ми душ гел и афтършейв балсам на ди парма
- 7-8 тестера с вариации на ди парма колония + още некви чудесни миризми
Не е добре тая работа.
Тоя креед така ми го описаха, че още идния месец съм в олфактив, за да видя за какво иде реч.
За пръв път пробвам козметика на ди парма и лерболарио ще ходят на почивка ми се струва.
Страх ме е от тестери на ди парма вече, защото винаги ми остава по една дебела муха в главата след тях.
За есензата - разказаха ми, че е направена на базата на колония, а колонията е първия парфюм на ди парма, който е непроменен до ден днешен.
Самия аромат носи свежест и чистота посредством остри нотки. Няма тежест, само лекота. Началото е все едно излизаш от градската баня преди 40 години. След около час ароматът започва да се разгръща като много джентълменски преминава от лекотата и чистотата към едва доловима сладка нотка. Въпросната нотка се разгръща много спокойно и ненатрапчиво през идните часове.... около 5 часа съм с този парфюм и още не съм усетил финала. Очаквам го сладък, но не натрапчив.
Като цяло - ароматът е препоръчителен за офис, работа, море, хубав дневен бар с леки напитки. Неангажиращ определено, но и не е възможно да пропуснеш това присъствие.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта