предвид факта, че цената му е 6.5к долара .. успехslavie написа:Здравейте, Тази виртиална валута все повече взе да набира скорост, а и цената и се покачва . За последната година е скочил петорно. Та , хем съвлазнително , хем ..... Какво мислите вие?
vvgospodinov написа:Познавам хора, които копаят. Според тях е въпрос на време цялата система да гръмне...
Ама защо epay от борсата направо в банковата сметка ... друг е въпроса колко ще те одере банката.monopola написа:Последният биткоин ще бъде генериран (изкопан) през 2140 година. Няма как да стане по-рано, алгоритъма не го позволява. Дотогава, според мен, не малък процент от биткоините ще бъдат затрити - тоест загубени по разни портфеили, хард дискове, борси, флашки и т.н. Тоест, никога няма да е наистина 21 000 000 броя, както би трябвало да е. Разните вилици за мен лично си струват единствено за някаква спекула. До момента са изкопани около 16 000 000 милиона, трудността вече е сериозна и ще става все по-бавно.
А иначе за реализацията на биткоин - отнема буквално няколко часа да си получиш парите от epay. Няма никакъв по-бърз начин да си вземеш парите от чужбина за каквото и да било. А с напъните на данъчните напоследък мисля, че все по-важен ще става![]()
Като цяло аз съм се метнал, да кажем, че хич да не е виждам някакъв сериозен шанс нещо подобно на биткоин наистина да промени финансовата система. Обаче тепърва ще почнат мега схемите с подобни неща, сега ICOтата и cloudmining са актуалните далавери, тепърва предстоят чудеса
Виж тук си прав. Рано или късно балона ще гръмне... и да хазард е, факт е че неможе да се предвиди на къде ще отиде цената. Всичко е въпрос на късмет и все пак аз си мисля, че наистина цената ще скочи до към 10-11к (пък и по-малко да е и тогавс продаваш всичко и си свиркаш). Колкото до тъмната страна на мрежата ... ми несъм влизал там а и няма какво да правя (предполагам че не продават часовнициdvd7586 написа:Нека и аз кажа опита си, криптовалути съм търгувал само на фондовия пазар интересни са защото имат голяма валутилност.Там индикатори и осцелатори не важът търгува се на цена.Тотален хазарт независимо дали влизаш сделка покупка или продажба, нито технически нито фундаментален анализ са приложими.Употреба - най-добрата крипто валута за разплащане е Рипъл(XPR) създадена е за това и не се "копае".В Индия банките я ползват никакво забавяне почти без такса е бива ама няма цена.Има няколко фирми продаващи професионални "минери" не с видеокарти а с честота на блокчейна за съответната крипто валута но не знам кой се възвръщат като инвестиция.Deep па особено Dark Web са много романтични ама да купиш лаптоп от заложна че да си сложиш Тор че да идеш където има нет а няма камери и да си купиш някоя евтина маскировка за IP и накрая да платиш с крипто валута Крег на търговец дето му нямаш доверие и после да надуеш платната с него, много лекомислено.Според мен ще има рестрикции за в бъдеще НАП не е само в България.Ама не пречи на спекула и копане да се изкарва девидент.
Най големия завод за Биткойн копане фалира де.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта