Ще използвам темата на колегата за да не отварям такава със същото заглавие. В моя случай става въпрос за един Breitling който според мен е по-вероятно да не е оригинален, но все пак да се допитам и до други мнения. Имам 4 снимки предоставени ми от собственика и още на тях им се струва, че има някой несъответствия.
Това което аз забелязвам отпред е, че секундната стрелка стига до средата на индексите за секундите на други снимки на този модел тя стига до началото на тези индекси без да ги покрива.
Друго което ми прави впечатление е, че релефните часови индекси също докосват секундните такива особено на 6,9 и 12 часа. Сравнено с снимки на други часовници не трябва да се докосват. И последното което забелязах отпред е като че ли в надписа swiss буквите S и W са по-високо от останалите ISS, но може и от снимката да има изкривяване
Това което забелязах на гърба е : първо модела е А32390, а залепената лепенка е за А17321. И второ дълбочината на гравираната информация на капака изглежда плитка, но може и така да ми се струва защото часовника е нов и буквите са напълно чисти.