***** Иван Янакиев // Ателие "Complication" *****
- Puzo
- Маниак
- Регистриран: 18 10 2016, 09:37
Re: ***** Иван Янакиев // Ателие "Complication" *****
Offtopic: покажи
КОГАТО СИ МЪРТЪВ, ТИ НЕ ЗНАЕШ, ЧЕ СИ УМРЯЛ. ТРУДНО И ТЕЖКО Е САМО ЗА ДРУГИТЕ. АБСОЛЮТНО СЪЩОТО Е И КОГАТО СИ ТЪП!

-
- Новобранец
- Регистриран: 15 02 2011, 14:41
Не исках разговора да тръгва в тази посока. Думата "скъпарски" съм я написал по инерция, без да вкарвам скрит замисъл. Въпросът ми е такъв какъвто е - минах след работно време през ателието и до вратата лого на Casio и Q&Q не видях, за това попитах дали изобщо човека се занимава с такъв клас часовници. Ясно е, че човекът е много кадърен и това разбира се заслужава и по-добро възнаграждение. В крайна сметка ще мина през ателието и през още някое друго да разпитам за цени и ще преценя.
Моите уважения към любителите на евтини, скъпи и много скъпи часовници. Всеки да е жив и здрав и да носи това, което най-му харесва. Не съм искал да обидя никой с думата "скъпарски". Аз го имам това Casio от близо 17 години, допада ми и си го нося често (то му личи
), за това съм решил, че е време да се погрижа по някакъв начин за него - това е.
Моите уважения към любителите на евтини, скъпи и много скъпи часовници. Всеки да е жив и здрав и да носи това, което най-му харесва. Не съм искал да обидя никой с думата "скъпарски". Аз го имам това Casio от близо 17 години, допада ми и си го нося често (то му личи

- phil05
- Маниак
- Регистриран: 26 05 2012, 10:40
- Lamer
- Маниак
- Регистриран: 22 02 2010, 19:39
Ти си живото олицетворение на поговорката "Мълчанието е злато". Всеки път, като се обадиш, по-добре /за теб/ да не го беше правил

- Puzo
- Маниак
Чакай, че идвам от хубави места и няколко дни не бях чел тъпотии и глупости от гениални философи.

Абе и аз скоро се прекръстих като прочетох Ваши мнения, но това е положението, Минке!

Относно моето мнение и 10 пъти ще го напиша същото, ако трябва и на китайски! Що не!? Пак казвам, който трябва ще вникне! Хейт няма изобщо, а съвсем друго нещо! Но нито Ви познавам, нито знам мъж ли сте, жена ли сте, та да Ви се обяснявам!
Особено като прочетох нескопосания Ви коментар за хронографите и ми станаха ясни много неща! Трагедия! Невен Бекриев написа нещата както са! Но, спокич, щом си вярвате!
Тъй че други пишат глупости нон стоп! Аз съм свикнал да не съм разбиран правилно отдавна, A И УМИШЛЕНО ПИША ПО ТОЗИ НАЧИН!

Точно тук, НЯМАМ И ЖЕЛАНИЕ ДА СЪМ РАЗБИРАН ПРАВИЛНО!

КОГАТО СИ МЪРТЪВ, ТИ НЕ ЗНАЕШ, ЧЕ СИ УМРЯЛ. ТРУДНО И ТЕЖКО Е САМО ЗА ДРУГИТЕ. АБСОЛЮТНО СЪЩОТО Е И КОГАТО СИ ТЪП!

- gordanz
- Маниак
- Регистриран: 29 07 2012, 02:54
крайно време е да се скриеш нейде в каспичаногаброско и да не коментираш повече тези теми а и си забравил какво ти казах преди години. Не се захващай с неща в които ясна е твоята съдба
За толкоз години 0 развитие. упорит си като магаре но също и толкова умен

Puzo написа: ↑26 07 2022, 10:38Чакай, че идвам от хубави места и няколко дни не бях чел тъпотии и глупости от гениални философи.Тъкмо отварям и гледам някой/някоя си ме бил цитирал на 21.07.
![]()
![]()
Абе и аз скоро се прекръстих като прочетох Ваши мнения, но това е положението, Минке!СъдбЪ!
Относно моето мнение и 10 пъти ще го напиша същото, ако трябва и на китайски! Що не!? Пак казвам, който трябва ще вникне! Хейт няма изобщо, а съвсем друго нещо! Но нито Ви познавам, нито знам мъж ли сте, жена ли сте, та да Ви се обяснявам!
Особено като прочетох нескопосания Ви коментар за хронографите и ми станаха ясни много неща! Трагедия! Невен Бекриев написа нещата както са! Но, спокич, щом си вярвате!
Тъй че други пишат глупости нон стоп! Аз съм свикнал да не съм разбиран правилно отдавна, A И УМИШЛЕНО ПИША ПО ТОЗИ НАЧИН!Това е целта!
Нека пиша глупости!
Точно тук, НЯМАМ И ЖЕЛАНИЕ ДА СЪМ РАЗБИРАН ПРАВИЛНО!![]()
Omega Speedmaster Japan Special
Rolex Air king
Zenith Elite
Brass Mechanical - Made by Diran Boiadzhyan
Girard Perregaux Sea Hawk II Няма го вече
Tag heuer
Tag heuer Monza
Seiko 62mas
Rolex Air king
Zenith Elite
Brass Mechanical - Made by Diran Boiadzhyan
Girard Perregaux Sea Hawk II Няма го вече

Tag heuer
Tag heuer Monza
Seiko 62mas
- otof
- Маниак
- Регистриран: 04 06 2011, 17:39
Мъкааа, мъка...
И на него не му е много лесно
И на него не му е много лесно

-
- Маниак
- Регистриран: 01 11 2010, 15:48
- Puzo
- Маниак
ПО СЪЩЕВСТВО! Преди около 2-3 месеца, г-н Янакиев лично ми сложи хубави, нови патенти на часовника, за да съм спокоен! Сумата беше нормална, приемлива! Силно е вероятно отново да ползвам услугите му и за сериозни неща! Господ здраве да му дава, че се броят на пръсти майсторите!

- Lamer
- Маниак
- Регистриран: 22 02 2010, 19:39
ВЕрно ли

Вече, с тези патенти, спокойно ще размажеш много по-скъпи часовници

- Sunstrooper
- Активен
- Регистриран: 19 11 2014, 11:48
Здравейте, ще бъда благодарен ако някой може да ми каже с какво работно време е ателието на г-н Янакиев (вкл. ден/час). Миналата година някой беше написал, че работи само от вторник до четвъртък, затова питам и за дните. Не мога да мина да проверя, защото ми е изключително извън маршрута (нямам кола), а и обикновено успявам да си тръгна от работа около 19 ч., когато предполагам вече е затворено.
Благодаря!
Благодаря!
-
- Маниак
- Регистриран: 22 04 2015, 19:01
Здравейте, работи от 10 до 18 часа от понеделник до четвъртък включително и от 10 до 15 часа в петък. Помощникът му Христо, отваря 30 минути по-рано. Дано да съм бил полезен...
Тука е така...
- Sunstrooper
- Активен
- Регистриран: 19 11 2014, 11:48
Много благодаря! Явно ще се взема отпуск