Преди:

След:

SLAVKA написа: ↑25 05 2023, 16:54Случайно, след много търсене из цяла България, се свързах с г-н Георги Атанасов – Реставратор часовникар.
Този човек, със златни ръце и преди всичко със златно сърце, сбъдна една от съкровените ми мечти! С огромните си познания, опит и любов към професията той успя да реставрира единствената ценна вещ останала от моя баща – неговия джобен часовник, датиран от средата на тридесетте години на миналия век. Този часовник бе преминал неотлъчно с баща ми през неговите ученически и студентски години, участието му във Втората световна война и строителството на най-големите хидроенергийни обекти у нас.
Сега, благодарение на г-н Георги Атанасов, аз ще мога с гордост да подаря отново работещият като нов часовник на моя баща, но вече на моя син – неговия внук.
Дано си даваме сметка как професионализма и всеотдайността на хора като г-н Атанасов, на пръв поглед съвсем обикновени според днешните стандарти, успяват да дарят толкова много на поколенията, с което при тях да се запази не само реликвата, но и спомена за предците им!
Благодаря Ви и поклон, г-н Атанасов!
При проблеми с форума: support@strelki.info