***** Иван Янакиев // Ателие "Complication" *****
- Pijomir
- Маниак
- Регистриран: 06 03 2018, 09:55
Re: ***** Иван Янакиев // Ателие "Complication" *****
В случая не говорим за тютюнев дим.
„Времето е наркотик, много от него убива.“
„Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.“
-
- Маниак
- Регистриран: 12 05 2012, 15:43
Аз споделих, че съм виждал да се пуши, НЕ ЕЛЕКТРОННА, А СЪВСЕМ ИСТИНСКА, ТЮТЮНЕВА ЦИГАРА в това ателие и никъде другаде в София, да не говорим за чужбина. Дали е ежедневна практика или случайно събитие не знам, ходил съм само веднъж.
Който намира това за нормално, негова си работа, за мен определено не е. Споделих само видяното.
Както написах, пушач съм, но никога не бих пушил в стаята, в която си съхранявам часовниците, фотоапаратите и оптиката, какво остава да ги отварям в такова помещение.
Който намира това за нормално, негова си работа, за мен определено не е. Споделих само видяното.
Както написах, пушач съм, но никога не бих пушил в стаята, в която си съхранявам часовниците, фотоапаратите и оптиката, какво остава да ги отварям в такова помещение.
-
- Маниак
- Регистриран: 05 01 2010, 14:06
Ами, има решение. Лесно.
- phil05
- Маниак
- Регистриран: 26 05 2012, 10:40
А, и тоя пуши! И то какво! Не му купувайте часовниците. Кой знае на какво прилича някоя Омега, или Бреге … 
Но сигурно не се доближава до часовник с пурата обвит в облаци, или тичат да ги покриват с чаршафи, ако рече да влезе някъде при тях.

Но сигурно не се доближава до часовник с пурата обвит в облаци, или тичат да ги покриват с чаршафи, ако рече да влезе някъде при тях.

Последна промяна от phil05 на 12 10 2022, 23:48, променено общо 1 път.
-
- Маниак
Дали пуши във фабриките, а в сервизите? Дали някой изобщо пуши там?
Няма лошо де, нека си пушим навсякъде. Като се замислиш, що да не се пуши и в аптеката. Там всичко е пакетирано, нали?
В България всякакви свинщини се приемат за нормални. Толкова сме си свикнали с тях, че даже се дразним, когато някой (било то и нашенец) ги посочи.
Няма лошо де, нека си пушим навсякъде. Като се замислиш, що да не се пуши и в аптеката. Там всичко е пакетирано, нали?
В България всякакви свинщини се приемат за нормални. Толкова сме си свикнали с тях, че даже се дразним, когато някой (било то и нашенец) ги посочи.
- phil05
- Маниак
- Регистриран: 26 05 2012, 10:40
Аз си допълних поста дали влиза в сервиза
, преди да видя че отговаряш. Разбира се всичко е на майтап. Разбира се прав си, че не е хубаво да се пуши в ателието или в аптеката. Както и не е хубаво каквото на всеки му се случва да прави от време на време, или случайно, както и ако му го закачи някой после на носа пред всички. Ама се чудя, това ли намерихте да се занимавате какво прави Иван Янакиев и то щот си видял някой да пуши там.

-
- Маниак
Написах точно това, което съм видял, както и това:
"Надявам се да е било инцидентно и да не е практика."
На никого нищо не съм закачал никъде. Доколкото знам темата е за отзиви и впечатления. Аз написах моите, както това, което ми е харесало, така и това, което не е. Не виждам никакъв проблем в това, а както се оказва май и потребителите не виждат проблем да се пуши в часовникарско ателие, така че няма драма. Ателието си е на господина (не го познавам лично). Може да прави каквото си поиска там, друг е въпроса кое е добра практика и кое не е.
"Надявам се да е било инцидентно и да не е практика."
На никого нищо не съм закачал никъде. Доколкото знам темата е за отзиви и впечатления. Аз написах моите, както това, което ми е харесало, така и това, което не е. Не виждам никакъв проблем в това, а както се оказва май и потребителите не виждат проблем да се пуши в часовникарско ателие, така че няма драма. Ателието си е на господина (не го познавам лично). Може да прави каквото си поиска там, друг е въпроса кое е добра практика и кое не е.
- Pijomir
- Маниак
- Регистриран: 06 03 2018, 09:55
Не знам дали е практика, ходил съм веднъж, но не мисля, че "дима" от ел. цигара може да навреди по какъвто и да е начин на часовник. Както и да е, аз съм доволен от услугата, която ми беше предоставена.
„Времето е наркотик, много от него убива.“
- RuKo
- Маниак
- Регистриран: 04 02 2011, 12:23
Все някой ще се намери да мрънка за нещо, ама много ще е тъмно, много светло, много запушено, много топло или студено, сега било запрашено от тютюнев дим.... Айде по-сериозно. Доста пъти съм ползвал услугите на Иван Янакиев и абсолютно никога не съм имал никакви забележки, супер професионалист работещ с огромно внимание и уважение към машинките ни без значение от цената на часовника
-
- Новобранец
- Регистриран: 07 03 2011, 09:51
Здравейте,
Въпросното ателие на ул. Искър 7 ли се намира? Поне този адрес намирам в Google, пък тук се цитира друг адрес с/у хотел Хемус…
Инфото в Гуугъл е за фирма Хрономастер ООД - Иван Янакиев
Въпросното ателие на ул. Искър 7 ли се намира? Поне този адрес намирам в Google, пък тук се цитира друг адрес с/у хотел Хемус…
Инфото в Гуугъл е за фирма Хрономастер ООД - Иван Янакиев
- Kuonyy
- Маниак
- Регистриран: 03 01 2014, 15:51
Ателието е срещу хотел Хемус. Къде му е регистрирана фирмата - не знам.
I don't know where I am, but I'm not lost.
-
- Новобранец
- Регистриран: 17 11 2022, 09:02
Може ли телефон или вайбър на Иван Янакиев от grande complication
- RuKo
- Маниак
- Регистриран: 04 02 2011, 12:23
- alpinab
- Новобранец
- Регистриран: 29 07 2016, 14:27
Здравейте,
Бихте ли ми дали на лично телефoн на ателието. Преди да го посетя лично искам да попитам дали въобще има смисъл да се разкарвам за моята конкретна цел.
Благодаря!
Бихте ли ми дали на лично телефoн на ателието. Преди да го посетя лично искам да попитам дали въобще има смисъл да се разкарвам за моята конкретна цел.
Благодаря!
-
- Новобранец
- Регистриран: 23 11 2024, 12:29
Здравейте,
Може ли телефон на ателието? Опитвам се да намеря... и не успявам. Нямам възможност лично да го посетя, за да проверя.
Бих искал да го попитам за уговаряне на час за преглед (проверка автентичност + проверка състояние механизъм) на един часовник.
Може ли телефон на ателието? Опитвам се да намеря... и не успявам. Нямам възможност лично да го посетя, за да проверя.
Бих искал да го попитам за уговаряне на час за преглед (проверка автентичност + проверка състояние механизъм) на един часовник.