TIMESTORE.BG
-
- Маниак
- Регистриран: 13 12 2010, 16:20
TIMESTORE.BG
Някой с впечатления от този магазин? Коректен ли е?
- El Rockero
- Активен
- Регистриран: 20 03 2014, 11:36
- Контакти:
Re: TIMESTORE.BG
Наскоро имах досег с тях. Един път и никога повече! Не е български сайта, идват часовниците от Словения мисля, но това не е никакъв проблем. Въпреки, че в условията им две от точките, описващи правото на преглед и тест, когато пристигне пратката, дори не можеш да я отвориш. Писах им, че съгласно тази и тази точка от условията, които те самите са обявили, имам право да преглед и тест. Отказаха! Добрееее... Айде чао тогава!
ETIAM SI OMNES, EGO NON!
-
- Новобранец
- Регистриран: 21 11 2024, 23:44
И аз се интересувам от мнение за този магазин Timestore.bg
Жена ми подари този часовник по повод юбилей 30 години, но го изгубих. Сега мисля да поръчам същия, но разликата в цената при Timestore е направо потресаваща. Пазарувал съм от Timer.bg и там знам, че са оригинални. Дали е реплика този в таймстор?
Жена ми подари този часовник по повод юбилей 30 години, но го изгубих. Сега мисля да поръчам същия, но разликата в цената при Timestore е направо потресаваща. Пазарувал съм от Timer.bg и там знам, че са оригинални. Дали е реплика този в таймстор?
-
- Маниак
- Регистриран: 13 12 2010, 16:20
Аз в крайна сметка купих един Citizen Promaster от тях, който беше на добра цена. Нямаше проследяване, докато не влезе в България. Иначе часовникът си е ОК.
-
- Новобранец
- Регистриран: 21 11 2024, 23:44
@kkisyov ако на тази цена получа оригинален Армани от тях, то значи скоро установените български магазинини като timer, vip-watches, timeland ще отпаднат от пазара. Аз не виждам кой нормален човек би платил х5 цена за mass market марки като armani, fossil, diesel и подобни, след като такива словашки дискаунтъри вече навлизат на БГ пазара.