***** Иван Янакиев // Ателие "Complication" *****
-
hristo_bgh
- Активен
- Регистриран: 13 07 2013, 17:05
Re: ***** Иван Янакиев // Ателие "Complication" *****
Освен и аз да се наредя на опашката за телефон …
-
hristo_bgh
- Активен
- Регистриран: 13 07 2013, 17:05
Освен и аз да се наредя на опашката за телефон …
-
w_smith
- Почитател
- Регистриран: 25 10 2016, 19:45
Посетих ателието за смяна на батерия и регулиране на верига. Впечатлен съм от отношението и от майстора. Цената беше подобаваща, но я платих с кеф.
-
marciano
- Новобранец
- Регистриран: 10 01 2026, 08:47
Може ли телефона на Иван Янакиев,както и какво му е работното време, дали работи и в събота.
Не съм от София и уикенда е единствената ви възможност да му занеса един часовник,за да го види и евентуално да се сервизира.
Дава ли гаранция и колко е,1 -2 години?
Не съм от София и уикенда е единствената ви възможност да му занеса един часовник,за да го види и евентуално да се сервизира.
Дава ли гаранция и колко е,1 -2 години?
- cassillas
- Маниак
- Регистриран: 26 05 2014, 09:27
От понеделник до четвъртък обикновено е в ателието.
- Kuonyy
- Маниак
- Регистриран: 03 01 2014, 15:51
Ателието работи от понеделник до петък. Няма как да откриеш през почивните дни никой. Дават гаранция при сервизиране, може би зависи от механизма, но мисля че е между 2 и 5г.
I don't know where I am, but I'm not lost.
-
chudomir1990
- Новобранец
- Регистриран: 19 06 2015, 21:28
- otof
- Маниак
- Регистриран: 04 06 2011, 17:39
Собственикът е решил че не е необходимо телефона му да е публично известен Има адрес ,това е достатъчно,
Който е решил да ползва услугите му ,ще намери начин да посети ателието,
По телефона и без това няма как да обслужи часовника
Който е решил да ползва услугите му ,ще намери начин да посети ателието,
По телефона и без това няма как да обслужи часовника
-
polarr31
- Напредващ
- Регистриран: 26 10 2022, 16:02
Отделяш от времето си, отиваш до ателието, което за твой късмет точно днес е затворено. Безценно!
- phil05
- Маниак
- Регистриран: 26 05 2012, 10:40
Да, но го погледнете и от друга страна. Иван Янакиев е един от най добрите майстори тук. Да хубаво е да има контакт, ако не си от София да кажеш за проблем със важен за теб часовник и може ли, и как да му го изпратиш. Ама предстааш ли си колко други ще му звънят на ден само да питат колко струва при него смяна на батерии и да го занимават с подобни глупости, вместо да работи? Въпреки че никого не е върнал за батерии или какъв е часовника, винаги се е отнасял еднакво сериозно. Така че не е толкова лесно и просто. И нещо друго от собствен опит. Колкото пъти съм бил при него и съм му носил часовник за нещо, сме коментирали проблем или друго на живо, с часовника пред него. И почти винаги го е отварял, или тествал пред мен, за да каже накрая какво. За минути. И тогава да се разберем. Няколко пъти е оправял нещо ей така, също докато съм там с часовника. Не знам как може това по телефона. Може да си има стил и начин на работа, по-лесен и ефективен и за него, и за клиента. Така че има смисъл да се отиде при него на място и с часовника, не по телефона. Разбира се има и някои смислени неща за по телефона но… това е
- otof
- Маниак
- Регистриран: 04 06 2011, 17:39
Ей сега някой ще се сети да пита що няма телефонна секретарка
- Kuonyy
- Маниак
- Регистриран: 03 01 2014, 15:51
И той е човек както всеки друг и излиза отпуски. Не е длъжен на никого да е 24/7 там, защото ще си отделят от времето.
I don't know where I am, but I'm not lost.
- childrolland
- Маниак
- Регистриран: 09 06 2021, 19:34
Който е зорлия - ходи и търси. Номерата са от уста на уста - кат закваската за кисело млеко от едно време.
- phil05
- Маниак
- Регистриран: 26 05 2012, 10:40
Аз нищо не разбирам, във времето на интернет, сайтове, фейсбук, AI, отдавна няма телефони и разговори. А вие телефон някакъв търсите… Ми питайте AI за часовника. Преди секретарките по телефона бяха много мили, и те разбираха от часовници
казваха кое как, да го изпратиш, или записваха час преглед след 1 месец, резултат онлайн и да е готов след 3. Сега всичко е много по лесно, какъв телефон…
шегувам се, с цялото ми уважение към някого, който наистина има какво да каже по телефона. И към Иван Янакиев.