от popov308 » 04 01 2016, 23:39
Като прочетох Juliany, реших да споделя как се опитаха и мен днес да ме "жулят" в "Жулиани".
Преди месец си купих Festina F6698-2 и часовничето много ми харесва. Разбира се покупката не беше от Juliany, защото при тях вече не се прадлагал този "много остарял модел". Взех го от друг търговец, който пък не ми издаде касова бележка и гаранционна карта, защото "нямал право да продава Фестина", но това е тема на друг разговор.
Та реших да си купя и едно резервно стъкло, така, за всеки случай, нали моделът е стар.
Свързах се със сервиза на Juliany от където ми казаха, че трябвало да чакам около два месеца и цената щяла да е 30 лв. После ми се обади някаква кака от фирмата и ми съобщи, че цената не била вярна и щяла да е 35 лв. или нещо такова, но беше цена под 40 лв., това го помня добре. Съгласих се.
Не мина и месец и от Juliany ми се обаждат, стъклото било пристигнало. Зарадвах се, точни са значи. Но когато ми обявиха, че дължа 50 лв. малко се смутих. После пък леко се вбесих и започнах да разпитвам "Що така с тия 50 лв.", нали беше 35 лв. Нали на тази цена съм се съгласил да направя поръчка. Тъй като от Juliany си настояваха за въпросните 50 лв. заявих, че се отказвам от поръчката, защото не ме устройват новите, измемени едностранно от тях условия. В крайна сметка бях нагрубен само така, както може да го направи търговец на скъпи играчки. Беше ми обяснено, че съм бил некоректен... представяте ли си... аз съм некоректен, при положение, че те вдигат сами обявената цена, без да са съобщили предварително за такава възможност. Наложи се да им разяснявам, че това е дистанционна сделка, като дори стоката /и цената/ да няма никакъв проблем, пак мога да я върна в рамките на 7 дни /едно от малкото хубави неща в ЕС/. Та човекът, който ме обяви за "некоректен" по телефона каза, че "щял да провери и отново да ми се обади". Така и стана. Тонът вече беше друг. Извиниха ми се, че е "допусната грешка" и незнайно как били добавили 30 процента върху цената и дъра-бъра и пр.... още не мога да сляза от върбата...
Сега стъклото пътува към мен. Не обвинявам никой за случката. Но в такива ситуации, настоявайте да бъдат изпълнени договорените условия на поръчката, защото може и при вас да се окаже, че е "допусната грешка", а тя струва поне 30 процента горница, ако си затраеш.