Ей сега ще ме намразиш, за което се извинявам.Groot написа: ↑13 12 2009, 21:02Чакай аз да си питам тука, че по другите форуми ми се карат. Fivegood най-вече може да се включи, но давайте акъл и други запознати . Оказва се, че за да не ми се надуе дръжката от мокро - най-добре е да я топна в горещо ленено масло. На пръв поглед - ОК. Но какво се оказва - лененото масло е 30-40 лева и то някакво минимално количество, като имам теория, че това е така, защото милите дами го ползват за кви ли не тъпотии... Тъй като не ми се дават 40 лева за нож, който струва 27 лева, много бих се радвал някой да ме светне може ли да се ползва друг вид масло - примерно машинно или зехтин или нещо такова.
Благодаря предварително
Сметнал си маслото. Ленено. Значи си решил да правиш импрегниране, а не стабилизиране?
Но си пропуснал останалите неща, които ти трябват, защото освен маслото, ти трябва вакуумкамера, компресор (вакуумпомпа), желателно двустъпален, ако добре си спомням изчетеното по форуми, и реално погледнато по-добре се набутай при ножарите и ги попитай дали някой би ти импрегнирал дръжката както е в сглобено състояние, и дали това е възможно.
Защото иначе отиваш на четирицифрена сума за оборудване, ако не ме лъже паметта. Или най-малкото близо до четирите цифри.