Torro написа: ↑09 11 2019, 15:06Радостта беше кратка. Часовникът на външен вид е много добър, но съм излъган и разочарован. Часовникът не с е поръчания от мен ЕТА механизъм, а с обикновен Сеико автомат. На всичкото от горе лунната фаза не е вързана към механизма и фактически не е функционална. Управлява се със скритото бутонче в лявата коронка, но само това, няма друга връзка с часовниковия механизъм.
![]()
От опита ми с такива часовници, много е вероятно да не е точно лунна фаза ,ами ден и нощ,или да върви с датата, което я прави с цикли на 31 дни. А това може да е повредено от некоректно сверяване, както се случва с датите, та ако остане в теб часовника,което е по- вероятно,го занеси на часовникар. Успех.Torro написа: ↑09 11 2019, 15:06Радостта беше кратка. Часовникът на външен вид е много добър, но съм излъган и разочарован. Часовникът не с е поръчания от мен ЕТА механизъм, а с обикновен Сеико автомат. На всичкото от горе лунната фаза не е вързана към механизма и фактически не е функционална. Управлява се със скритото бутонче в лявата коронка, но само това, няма друга връзка с часовниковия механизъм.
![]()
При проблеми с форума: support@strelki.info