Повечето ме познават от секцията с търгове за 1лв. Сега обаче ще си позволя да ви представя нещо по-различно.
НОВО: Колеги, добавям и цедката за чай към офертата (tea infuser) за повече можете да видите на сайта http://drosselmeyer.bg
Знам, че орехотрошачка е малко странно за форум за часовници, но я пускам по линията - качествен продукт изработен от метал с вечен "механизъм", който общо взето решава всички известни проблеми с досегашните модели. Вярвам, че почитателите на качествените продукти ще я оценят. Аз съм вносителят за България съответно за членовете на форума ще има специална цена, та който иска нека ми пише на ЛС. Отдолу ще публикувам информация за продукта:
Произвежда се в Швеция, има двоен лостов механизъм като при нокторезачките и съответно доста сила дори с малък натиск, вади цели ядки при хващане на чалъма, не хвърчат боклуци из стаята, няма прищипвания и.т.н. Шведите са си я оценили отдавна като са я добавили в експозиция в Шведския национален музей - секция дизайн. Чупи всичко без макадамия.
Има червени, черни и тъмно зелени, повече информация съм дал линк към официалният сайт горе.