Привет,
Моля за мнение относно този часовник https://www.giulian.bg/longines-hydroco ... 781-3-58-9. Моля за съвет относно подобни модели около същата цена. Бюджетът ми е около 5000.
Поздрави!
Мнение за Longines HYDROCONQUEST
-
- Новобранец
- Регистриран: 02 09 2024, 16:03
-
- Маниак
- Регистриран: 05 01 2010, 14:06
- kaloyannn
- Маниак
- Регистриран: 21 01 2012, 13:54
Re: Мнение за Longines HYDROCONQUEST
От около месец имам такъв - син с гума, 43 мм само стомана без PVD.
На мен ми харесва много и един месец по-късно още му се радвам.
Синьото на слънце изглежда страхотно.
Върви добре. Вчера го гледах, че за 2 седмици е с 11 секунди напред, което ... не е гаранция за нещо, но ...
Бях чел някъде, че качеството при Лонжин е позанемарено, но не забелязвам потвърждения.
Луминисценцията е добра - в 5 часа сутрин се вижда идеално кое какво е. Може би има и по-добри, но аз не съм имал.
Предполагам, че сравнения с Брайтлинга от линка по-горе ще са неуместни, но и цените им са различни.
Като предложение с подобна визия е Breitling SuperOcean Heritage и Omega Seamaster 300M, но там цената и на ползван е над бюджета.
На мен ми харесва много и един месец по-късно още му се радвам.
Синьото на слънце изглежда страхотно.
Върви добре. Вчера го гледах, че за 2 седмици е с 11 секунди напред, което ... не е гаранция за нещо, но ...
Бях чел някъде, че качеството при Лонжин е позанемарено, но не забелязвам потвърждения.
Луминисценцията е добра - в 5 часа сутрин се вижда идеално кое какво е. Може би има и по-добри, но аз не съм имал.
Предполагам, че сравнения с Брайтлинга от линка по-горе ще са неуместни, но и цените им са различни.
Като предложение с подобна визия е Breitling SuperOcean Heritage и Omega Seamaster 300M, но там цената и на ползван е над бюджета.
Mia San Mia