Бих искал да закупя кожена каишка за часовника ми, какви марки бихте предложили? Предпочитам, да е нещо качествено, а не китайски ментак от Алито, а в най-добрия случай да е от роден производител

Г-н Куни Спасов @otoff е вашият човек.zzfunctq написа: ↑30 10 2023, 14:13Здравейте група!
Бих искал да закупя кожена каишка за часовника ми, какви марки бихте предложили? Предпочитам, да е нещо качествено, а не китайски ментак от Алито, а в най-добрия случай да е от роден производителПрикачих снимка на часовника, за да може да предложите най-подходящи модели. Поздрави!
![]()
Щом предпочитате качество забравете сайтове като CNS. Аз съм ползвал услугите на двама колеги от форума, които често публикуват снимки с тяхната работа в секцията за каишки и съм доволен.zzfunctq написа: ↑30 10 2023, 14:13Здравейте група!
Бих искал да закупя кожена каишка за часовника ми, какви марки бихте предложили? Предпочитам, да е нещо качествено, а не китайски ментак от Алито, а в най-добрия случай да е от роден производителПрикачих снимка на часовника, за да може да предложите най-подходящи модели. Поздрави!
![]()
При проблеми с форума: support@strelki.info