Кожена каишка за Seiko SNXS

Всички въпроси и мнения, които имате и искате да споделите около часовниците.
Отговори
zzfunctq
Новобранец
Регистриран: 29 07 2023, 09:10

Кожена каишка за Seiko SNXS

Мнение от zzfunctq » 30 10 2023, 14:13

Здравейте група!

Бих искал да закупя кожена каишка за часовника ми, какви марки бихте предложили? Предпочитам, да е нещо качествено, а не китайски ментак от Алито, а в най-добрия случай да е от роден производител :)) Прикачих снимка на часовника, за да може да предложите най-подходящи модели. Поздрави!
Изображение

Потребителски аватар
georgieff21
Маниак
Регистриран: 28 10 2018, 23:47

Re: Кожена каишка за Seiko SNXS

Мнение от georgieff21 » 30 10 2023, 14:28

zzfunctq написа:
30 10 2023, 14:13
Здравейте група!

Бих искал да закупя кожена каишка за часовника ми, какви марки бихте предложили? Предпочитам, да е нещо качествено, а не китайски ментак от Алито, а в най-добрия случай да е от роден производител :)) Прикачих снимка на часовника, за да може да предложите най-подходящи модели. Поздрави!
Изображение
Г-н Куни Спасов @otoff е вашият човек.

viewtopic.php?f=97&t=40751

Потребителски аватар
groti
Активен
Регистриран: 12 03 2020, 10:52

Re: Кожена каишка за Seiko SNXS

Мнение от groti » 31 10 2023, 12:21

zzfunctq написа:
30 10 2023, 14:13
Здравейте група!

Изображение
Щом предпочитате качество забравете сайтове като CNS. Аз съм ползвал услугите на двама колеги от форума, които често публикуват снимки с тяхната работа в секцията за каишки и съм доволен.

Отговори

Върни се в “Други теми за часовници”