Купувате ли си калъфи за часовници, какви предпочитате и какъв е вашият бюджет?

Всички въпроси и мнения, които имате и искате да споделите около часовниците.
Отговори
Потребителски аватар
SNikolov
Маниак
Регистриран: 22 04 2016, 15:19
Контакти:

Купувате ли си калъфи за часовници, какви предпочитате и какъв е вашият бюджет?

Мнение от SNikolov » 04 02 2025, 11:29

Здравейте,

Допълвам една поръчка от Германия и харесах единични и двойни калъфи/кутии/пътнически калъфи за часовници. Много качествени, фирма с традиции, естествена кожа. Обаче не знам дали би имало интерес. Та въпросът ми е принципен? Ползвате ли такива и какъв бюджет бихте заделили за такъв калъф, който да не е китайски боклук, а нещо качествено. Пример за калъф вижте на снимката долу.

Изображение

Изображение
AUDENTES FORTUNA IUVAT

НОВО!!! Присъедни се към затворената Facebook група - Слънчеви очила и аксесоари със Свилен Николов - лично подбрана селекция на слънчеви очила, часовници, портфейли и други edc https://www.facebook.com/groups/slancheviochila

Потребителски аватар
Kuonyy
Маниак
Регистриран: 03 01 2014, 15:51

Re: Купувате ли си калъфи за часовници, какви предпочитате и какъв е вашият бюджет?

Мнение от Kuonyy » 04 02 2025, 17:43

Аз бих взел такива в зависимост от качеството и цената. При добро качесто на бройка (единичен) около 30-40лв мисля е добре. За двойни - около 50лв. Двойни не бих взел, само единични, за да ги персонализирам за всеки часовник.
I don't know where I am, but I'm not lost.

Потребителски аватар
childrolland
Маниак
Регистриран: 09 06 2021, 19:34

Re: Купувате ли си калъфи за часовници, какви предпочитате и какъв е вашият бюджет?

Мнение от childrolland » 04 02 2025, 17:54

По горните критерии на колегата, аз бих взел двойни.

Потребителски аватар
SNikolov
Маниак
Регистриран: 22 04 2016, 15:19
Контакти:

Мнение от SNikolov » 04 02 2025, 19:40

Ясно няма да са много продаваеми от 55 до 80лв са единичните в зависимост дали е карбоново или кожено, двойното е 60лв ама е изкуствено пък то. Еми...тава е положението :), хубавите неща струват пари. Благодаря и на двама ви за мненията. ::drinks::
AUDENTES FORTUNA IUVAT

НОВО!!! Присъедни се към затворената Facebook група - Слънчеви очила и аксесоари със Свилен Николов - лично подбрана селекция на слънчеви очила, часовници, портфейли и други edc https://www.facebook.com/groups/slancheviochila

Отговори

Върни се в “Други теми за часовници”